Jan Kjær Andersen

  • Folk
  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Jan Kjær Andersen: Sanger, guitarist & storyteller
Sange til fest & farver - sange der taler til hjertet. Vælg selv! Jan synger om Danmark, kloden, vennerne, tiden, glæden - & selvfølgelig kærligheden!
Jan Kjær Andersen: Sanger, guitarist & storyteller
Sange til fest & farver - sange der taler til hjertet. Vælg selv! Jan synger om Danmark, kloden, vennerne, tiden, glæden - & selvfølgelig kærligheden!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Jan Kjær Andersen: Sanger, guitarist & storyteller


2.700 DKK

Sanger og storyteller

Jan Kjær Andersen er en musikalsk storyteller. Med akustisk guitar og sprøde stemme tager han dig med på en rejse rundt i vores forunderlige verden – tiden, vennerne, sammenhold, glæden, sorgen – og naturligvis kærligheden. Smukke sange, der taler til hjertet – eller musik til fest & farver

Video

1/3

Om artisten

Med sine akustiske guitarer, sprøde stemme, fine historier og gode dialog med publikum er Jan Kjær Andersen et stærkt kort på mange forskellige slags scener.

Jan Kjær Andersen skriver underfundige tekster på både dansk og engelsk. Smukke melodier, sprød stemme og masser af guitar og energi.

God dialog med publikum og rask til at fange en stemning. Til festen, fødselsdagen, jubilæet, brylluppet, receptionen eller julearrangementet. I caféen, beboerhuset, firmaet, restauranten, kirken, klubben eller foreningen. På festivalen, højskolen og båden. Indenfor eller i det fri.

Skal der sættes etiket på, er stilen pop/folk med et par fede rock riffs og lidt swing feeling hist og pist.

Fællessang kan også være en mulighed. Det giver varme og sammenhold. Her kommer Højskolesangbogen eller nogle af de mere kendte sangskrivere i spil: Kim Larsen, Sebastian, Shubidua, Carole King eller Beatles for bare at nævne et nogle stykker.

Af de flere end 100 sange i Jans katalog er der også nye tekster og melodier til jule- og børnefester. Her mixer Jan egne med andres udødelige sange, så alle kan synge med.

Og kom gerne med favoritterne, der ønskes spillet til festen, koncerten eller eventet, udover selvfølgelig Jans smukke sange.

Jan Kjær Andersen har masser af rutiner fra utallige koncerter i Danmark og Budapest. Fra børnehaver og private fester, over spillesteder, kulturhuse, caféer, restauranter til museer, rådhuse og kirker. I 2022 nåede han at optræde 38 gange, i 2023 er der allerede 26 jobs i kalenderen.

Det siger publikum:

“I aftes holdt jeg en lille koncert med Jan Kjær Andersen. Han tryllebandt publikum med egne sange, Van Morrison, Elton John, Gasolin, Shu-bi-dua og meget andet.“
Feedback efter intimkoncert i Ærøskøbing d. 2. april 2022.

“Fantastisk koncert med Jan. Alt var bare så godt.”
Feedback efter intimkoncert i Gadstrup 25. maj 2022.

“Jeg vil takke for en smuk og bevægende koncert i Tinglev kirke.”
December 2020.

Jan har sit eget superproffe AER sang- og guitaranlæg, der lyder godt i små og store sale såvel som udendørs og blot tager et kvarter at stille op.

Tjek også KjaerAndersen.com