Jan Kjær Andersen: Thank you for the music

  • Baggrundsmusik
  • Hit repertoire
  • Pop
  • Rock

Produkter

Solo

Jan Kjær Andersen: Oldies but Goodies
Beatles, Abba, Carole King, Stevie Wonder, CCR & Kim Larsen. Akustisk guitar og smuk stemme til det bedste fra 60'ere & 70'ernes bugnende sangskat.
Jan Kjær Andersen: Oldies but Goodies
Beatles, Abba, Carole King, Stevie Wonder, CCR & Kim Larsen. Akustisk guitar og smuk stemme til det bedste fra 60'ere & 70'ernes bugnende sangskat.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (120 min)
    Jan Kjær Andersen: Oldies but Goodies


3.250 DKK

Jan Kjær Andersen: Oldies but Goodies

Beatles, Abba, Carole King, Stevie Wonder, CCR, Neil Young, Kim Larsen, Shubidua og mange flere. Med sine akustiske guitarer og bløde stemme finder Jan Kjær Andersen det bedste frem fra 60'erne og 70'ernes bugnende sangskat. Og tilføjer en håndfuld af egne sange. Intenst, stemningsfuldt og smukt.

Video

Om artisten

Med sine akustiske guitarer og bløde stemme er Jan Kjær Andersen altid garanti for god underholdning. Hér spiller han nogle af de stærkeste og smukkeste sange fra 60'erne og 70'erne.

'Thank you for the music,' synger ABBA, og hvor har de ret! 60'erne og 70'erne var en ungdomsrevolution, hvor nyskabende og sprudlende musik strømmede ud af højtalerne.

Sangskrivere som Lennon/McCartney, Jagger/Richards, Tom Fogerty (Creedence Clearwater Revival), Carole King, Stevie Wonder, Paul Simon og Joni Mitchell satte helt nye standarder og skabte hits, der stadig holder mere end 50 år senere. Og herhjemme fulgte danske Kim Larsen, Shubidua, Gnags, John Mogensen og Sebastian trop.

Sanger og guitarist Jan Kjær Andersen præsenterer et overflødighedshorn af nogle af de bedste dansk- og engelsksprogede sange fra perioden - og tilsætter lige et par af sine egne smukke sange, der passer stilmæssigt ind.

Intenst, stærkt og stemningsfuldt, krydret med gode historier mellem numrene. Skal det være mere til fest og farver, skrues der bare op for sange med mere tempo og energi. Der er masser af hits at vælge imellem.

Fællessang til nogle af disse 'oldies but goodies' er også en mulighed. Tag en snak med Jan om valg af det repertoire, der lige passer til jeres event eller koncert.

Med 50 gigs i 2023 er Jan en rutineret sanger og guitarist at sætte på scenen. 56 gigs allerede på plads i 2024-kalenderen, mange på restauranter og caféer.

Han medbringer sit eget superproffe AER sang- og guitaranlæg, der tager et kvarter at stille op og fylder selv store sale ud. Egen bil.

Det siger kunderne:
"I aftes holdt jeg en lille koncert med Jan Kjær Andersen. Han tryllebandt publikum med egne sange, Van Morrison, Elton John, Gasolin, Shu-bi-dua og meget andet. Så der var virkelig noget for enhver smag, og hvor man også kunne synge med."
Elisabeth M.

"Fantastisk koncert med Jan, alt var bare så godt😊"
Annette Z.

Sangene her på siden er Jans egne.

Tjek også KjaerAndersen.com