Jam

 • Hit repertoire
 • Pop

Jonas Krohn Gervin

Vokal

Produkter

Duo

1 Alm. set
J.A.M spiller et varieret set af sange fra setlisten. Bandet kan selv medbringe en mindre højtaler, eller leje større anlæg for ekstra gebyr.
1 Alm. set
J.A.M spiller et varieret set af sange fra setlisten. Bandet kan selv medbringe en mindre højtaler, eller leje større anlæg for ekstra gebyr.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (15 min)
  Begivenheds-sang eller selvskabssang
 • Duo (60 min)
  1 Alm. set
 • Duo (60 min)
  1 Akustisk set
 • Duo (120 min)
  2 Akustiske set
 • Duo (120 min)
  2 Alm. set


1.500 DKK

Hyggelig og unik guitar-pop med loop-pedal

J.A.M spiller bred vifte af både moderne og evergreen hits af artister såsom Ed Sheeran, John Mayer, Danseorkestret, Sting og mange flere. Sangene bringes i særlige udgaver bygget op omkring guitar og vokal-loops der giver en unik oplevelse, og det hele leveres med en venlig energi og indlevelse.

Video

1/2

Om artisten

Gademusikanterne med vokseværk

J.A.M består af vokalist Jonas and guitarist Magnus og opstod tilbage i 2017. Kernen og ideen kom ud fra den nu årlige tradition, hvor duoen tager hele Danmark rundt for leve på gaden. Her starter turen i Skagen og går herfra rundt til alverdens byer, hvor opgaven er at spille og sprede liv og glade dage på gaden, for så kun at måtte bruge de penge der er kommet i guitartasken den dag.

Dette startede med akustiske gadekoncerter, men har senere udviklet sig til et setup med en enkelt højtaler og en loop-pedal. Med denne pedal kan der laves alt fra trommer ved at slå på guitaren, kor-stemmer og svar, samt harmonier og basgange. Dette giver en unik og fascinerende publikumsoplevelse imens at disse forskellige elementer langsomt bygges op for øjnene af en, for så at kulminere i en større helhed under selve nummeret, når alt står klart. Samtidigt underbygges en lyd og stemning der går grænsen mellem det polerede og rå, idet coversne formår at nå et højere niveau end man ville kunne opnå akustisk, men trods alt stadig er bygges op med kreative omend simple remedier og teknikker.

Hvis du vil skabe god stemning og præsentere dine gæster eller dit publikum for en indlevende og hyggelig koncert, som man både kan få meget ud af på 2 minutter såvel som 2 timer, så skal du booke J.A.M.

Bandmedlemmer