J. Strange

  • EDM
  • Elektronisk
  • Lounge

Produkter

Solo

Udefinærbart DJ Job
Det er ikke en mulighed at vælge hele aftenen. Men for 4-6 timer vil jeg nok tage 1000-2000. Alt og afhængigt af omstændighederne.
Udefinærbart DJ Job
Det er ikke en mulighed at vælge hele aftenen. Men for 4-6 timer vil jeg nok tage 1000-2000. Alt og afhængigt af omstændighederne.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (120 min)
    Udefinærbart DJ Job


1.000 DKK

Ny single med Ariana Celaeno snart!

Udgiver en UK Garage - pop - inspireret singlen med en dygtig sangerinde, Ariana Celaeno

Video

1/2

Om artisten

21 årig producer / DJ fra Aarhus C, der begår sig i rave miljøet og har nørdet elektronisk musik i 5 år.

Mit navn er Jonathan Strange og jeg begyndte at DJ i 2022. Jeg har produceret i 5 år nu og tænkte at jeg vil lære at lege med knapperne live. Jeg laver selv House, Disco, Drum and bass og elsker alt elektronisk (har f.eks. lavet det musik på min profil). Alt der kan få benene i gang på floor, er der hvor mit hjerte er, men jeg har også en baggrund i alt 80'er rock, gamle plader, og kan derfor også spille lækker lounge til Gin and Tonic aftener, hvilket jeg faktisk har god erfaring med.

Hvis man booker mig til et bryllup eller et spillested, vil man med stor sandsynlighed også høre nogle hjemmelavet remixes af forskellige populære ting, hvilket jeg føler kan give et fedt spark til en aften. Generelt fester jeg rigtig meget og bruger rigtig meget af min tid på at finde nyt musik, så derfor har jeg en god fornemmelse for hvad der får folk til at rykke på sig.

erfaring: Har opvarmet for Rigmor til et sommer-arrengement i Silkeborg. Spillet flere gange på restauranter. Spillet på Rampelys i Silkeborg