Honky Tonk Goose

  • Blues
  • Country
  • Folkrock

Christian Vaupel

Bas

Henrik Hald Krog

Klaver

Jonas Hansen

Vokal

Produkter

Band

Honky Tonk Goose
Sangbart, festligt og fortællende. Humørfyldt og svingende med et kærligt glimt i øjet. Godt at drikke kolde øl til
Honky Tonk Goose
Sangbart, festligt og fortællende. Humørfyldt og svingende med et kærligt glimt i øjet. Godt at drikke kolde øl til
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    Honky Tonk Goose


10.000 DKK

Vi satser på tariffen - trods det meste er blær!

Video

1/6

Om artisten

Orkestret Herreholdet er en fast trio + varierende trommeslager og leadguitar - vi har rødder i Vordingborg. Genren er Folk, rock og pop på dansk.

Musikken
Den 25/1-19 udgav orkestret Honky Tonk Goose deres selvbetitlede debutalbum med ti blues- og country-skæringer, der fortæller historier, vi alle kan nikke genkendende til. Albummet er indspillet, mixet og mastereret i Medley Studios af Jakob Groth (Alphabeat, Julie Maria, Nabiha, Peter Belli m.fl.) og indeholder bl.a. tragiske sange om bondemanden, der mister gården, og om finanskrisens indvirkning på menigmand i ”Vandkants/Guldkants”-Danmark. De tunge temaer gøres dog fordøjelige af dels tekstuniversets humor og små twists, og dels de charmerende blues- og countrymelodier, der formidler teksterne på råswingende vis. Albummet rummer også numre, der hylder kendte danskere og som afskedssalut får man en rockinspireret sang om en mildest talt ekstraordinær bytur. Af danske inspirationskilder kan nævnes Allan Olsen, John Mogensen, Johnny Madsen, Shu-Bi-Dua og Slåbrok-band.

Den lille mands stemme
Førstesinglen ”Bondemandens Blues” kom på gaden i september 2018 og er blevet meget populær bl.a. pga. musikvideoen til nummeret, hvor skuespilleren Jacob Lohmann (Bedrag, Forbrydelsen, Norskov, Anna Pihl, Drabet osv.) spiller hovedrollen. Den lå 15 uger på Dansktoppen på P5 med flere førstepladser og omkvædet er en sikker sing-along når den spilles live.

Et andet populært udspil er det kærlige portræt af Prins Henrik, der har fået over 20.000 visninger på Facebook og over 10.000 afspilninger på Spotify.

Herudover har orkestret skrevet og indspillet flere mere samfundskritiske numre, hvor ingen kan være sikker på ikke at komme under kærlig behandling af sangenes skarpe men dog altid ordentlige tone. Se og hør musikken på Facebook og YouTube


Bandmedlemmer