Hollow Birds

  • Rock

Kim W. Jensen

Trommer

Ruben Svingholm

Synthesizer

Tony Jensen

Bas

Produkter

Band

Liveshow
Vi har en EP ude på Vinyl. Vi spiller en energisk live optræden velegnet til festivaler og spillesteder. Vi kan tage alt baggear med, men ikke PA.
Liveshow
Vi har en EP ude på Vinyl. Vi spiller en energisk live optræden velegnet til festivaler og spillesteder. Vi kan tage alt baggear med, men ikke PA.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    Showcase
  • Band (45 min)
    Liveshow


4.500 DKK

Artist CV

Hollow Birds

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Koncert i Randersugen
Quasar Finalen
Ontrack Festival
Koncert - Rock the Region
Koncert
Support for Burnin' Red Ivanhoe

Video

1/2

Om artisten

Hollow Birds spiller mørk, melankolsk rock med et filmisk og atmosfærisk lydunivers, der spænder mellem støjende udbrud og drømmende melankoli. Musikken er inspireret af den mørke, skandinaviske natur og de indre kampe i os selv.

Hollow Birds spiller mørk, melankolsk rock med et filmisk og atmosfærisk lydunivers, der spænder mellem støjende udbrud og drømmende melankoli. Inspireret af den mørke, skandinaviske natur og de indre kampe i os selv, debuterede bandet i 2020 med en EP om selvbedrag og forgængelighed.
Dette opleves også i deres liveshows, der præges af en knugende uro, dragende melodier og en forløsende storladenhed som hypnotisk inviterer ind i bandets univers. Hollow Birds har tidligere optrådt på SPOT Festival, hvor Jonas Strandholdt Bach fra GFR bl.a skrev: ”Jeg bed især mærke i andet nummer, der swingede ret godt, på sådan en stoner-rocket måde. Især her havde bandet fat i noget rigtig godt. På fire numre når man knap at komme i gang, men Hollow Birds fik faktisk vist at de kan lidt af hvert i de knap 20 minutters spilletid man får i Remisen.” Devilution’s Svend Lokjær fortsætter; ”Herefter nåede jeg lige et par numre med midtjyske Hollow Birds. Et spændende, melankolsk rocket band, der hist og her lød lidt a la Alice in Chains og Kellermensch”

I 2018 sendte en omfattende tourkalender bandet ud til mere end 18 spillesteder og festivaler i forået, heriblandt foran 1100 publikummer i Vejle Musikteater og Jelling Musikfestival, og de supportede det legendariske danske syre rock orkester Burnin Red Ivanhoe, hvorefter Thomas Lægaard – Fredericia Avisen skrev følgende om koncerten:
”Bandet Hollow Birds spillede et sæt på 30 minutter, specielt den lokale forsanger Emil Westphal Pedersen gjorde et stort indtryk. De spillede mørk melankolsk rock med en nerve og originalitet der sagtens kan række ud over landets grænser. Kim Menzer fra Burning Red Ivanhoe kommenterede også deres energi efterfølgende på scenen. Godt gået Hollow Birds, jeg kunne sagtens have hørt mere end 30 minutter.”

Bandmedlemmer