Haletudserne

  • Jazz

Ida Brinch

Trompet

Produkter

Band

Haletudserne - Jazzmusik i børnehøjde (fuldt band)
Gennem jazzens rytmer og mange nuancer giver Haletudserne én lyst til at hoppe og danse, synge og lege med, når de står på scenen og giver den gas.
Haletudserne - Jazzmusik i børnehøjde (fuldt band)
Gennem jazzens rytmer og mange nuancer giver Haletudserne én lyst til at hoppe og danse, synge og lege med, når de står på scenen og giver den gas.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Kvartet (60 min)
    Haletudserne - Jazzmusik i børnehøjde (kvartet)
  • Band (60 min)
    Haletudserne - Jazzmusik i børnehøjde (fuldt band)


9.280 DKK

Nomineret til en DMA Jazz Børnejazzprisen 2019!

Med numre der handler om alt fra en mystisk kriblen og krablen under fødderne, en dejlig tur på legepladsen til historien om drillepinden Axelrandu, skaber Haletudserne et univers med plads til at udforske fantasien og leger dig med ind i en anden verden.

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
08 / 06 / 2024 Horsens Band Horsens Holder 2024 v/UNCOVER ApS

Video

Om artisten

Haletudserne består af en gruppe unge musikere fra Odense. Numrene er komponeret af trompetisten Ida Brinch. Gennem jazzens rytmer og mange nuancer giver de én lyst til at hoppe og danse, synge og lege med, når de står på scenen og giver den gas.

Mit navn er Ida Brinch. Jeg er 23 år og studerer rytmisk trompet på konservatoriet i Odense. Mit band ved navn Haletudserne, består af 3 drenge og 4 piger, i alt 7 musikere. Vi spiller koncerter for børn og deres voksne.
Haletudserne var nomineret til en Danish Music Award Jazz, i kategorien Årets Børnejazznavn 2019. Instrumenteringen er sang, trompet, saxofon, vibrafon, guitar, kontrabas og trommer.
Vi spiller udelukkende mine originale kompositioner.
Med numre, der handler om alt lige fra en mystisk kriblen og krablen under fødderne, en dejlig tur på legepladsen til historien om drillepinden Axelrandu, bliver der skabt et univers med plads til at udforske fantasien og lege med ind i en anden verden. Improvisation spiller en central rolle i jazzens verden, og med det element inkluderes publikum. På den måde kan alle være med til at forme koncerten, og det får både børn og voksne op af stolen og helt ned på jorden.

Målgruppen er ca. 0-6 år, men musikken appellerer til hele familien. Der er tænkt over, hvordan børnene inviteres ind i jazzens verden, samtidig med at alle får en god koncertoplevelse.
Det er vigtigt for mig ikke at tale ned til børnene igennem musikken. Koncerten skal have kvalitet, og børnene skal have muligheden for at høre det samme som de voksne.

Bandmedlemmer