Gå i stå

  • Indie
  • Singer/songwriter

Emil K. Christensen

Guitar

Ester Haslund-Gjerrild

Vokal

Produkter

Duo

Gå i stå
Gå i stå tilbyder en koncert med fokus på hvile, nærvær og autencitet. Efter en koncert med gå i stå, går man hjem med lidt mere ro i sjælen.
Gå i stå
Gå i stå tilbyder en koncert med fokus på hvile, nærvær og autencitet. Efter en koncert med gå i stå, går man hjem med lidt mere ro i sjælen.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Gå i stå


4.000 DKK

Musik til hvile

Den danske duo Gå i Stå er en: Hyldest til langsommeligheden, et fokus på hverdagens skønhed og et samvær med ”hvilen”. Duo’ens dansksprogede sange er en indbydelse til at stoppe op og gå i stå for en stund.

Video

Om artisten

Den danske duo Gå i Stå er en: Hyldest til langsommeligheden, et fokus på hverdagens skønhed og et samvær med ”hvilen”.

Duo’ens dansksprogede sange er en indbydelse til at stoppe op og gå i stå for en stund. Med Esters helt skrøbelige nærværende stemme og Emils omsluttende melodiske lydtæppe. Skaber duoen et rum hvor lytteren tages med på en rejse, lige fra en boblende livsfryd midt i et sommerblomsterbed, til stemmens yderste klippeafsats der råber ”forglem mig ej”.

Ester fortæller om hvordan ideen til Gå i Stå opstod: ”I 2016 boede jeg et år i en skov i Sverige for at søge stilhed. Under årene forinden havde jeg haft gang i alt for mange ting, og var kommet til den erkendelse, at jeg ikke havde lyst til at bruge mit liv på at være stresset. Så jeg begyndte at skrive sange som satte ord på det, jeg selv har så svært ved, nemlig at ”gå i stå”. For to år siden flyttede jeg til Aalborg for at studere musikterapi, her begyndte jeg at spille sammen med el-guitarist Emil K. Christensen. Vi har sammen arbejdet på et lydunivers, hvor dynamikken bevæger sig som en dans, hvor pulsen er fri og musikken er smykket med store kontraster”

“Vi vil ikke kalde det for terapeutisk musik,” fortæller duoen, “men vi har arbejdet med at få musikken, både på vores EP og når vi spiller live, til at indvirke nærmest lindrende på lytteren. Det betyder ikke at vores musik er langsom eller en slags meditationsmusik, nogle af vores numre er ret intense og dramatiske - for nogle gange må man jo først blotlægge det smertefulde før man får adgang til den enkelhed og ro, som kommer fra en accept af livet som det er.”

For Gå i Stå er det målet med deres musik og tekst: at skal skabe et rum hvor pulsen sænker sig, vejrtrækningen blive dybere, et rum hvor man får et øjeblik oplever at livet går i stå.
Tanken om at vi mere end nogensinde har brug for at tage den med ro og gøre ting lidt mere langsomt end hvad det hektiske hverdagsliv i konkurrencestaten lægger op til, gennemsyrer Gå i Stås tilgang til deres musik. F.eks. er coveret på både singlen Hun går hjem og EP’en Forglem mig ej broderet i hånden og til singlen

Bandmedlemmer