Guðný

  • Folk
  • Pop
  • Singer/songwriter

August Mittelstrass

Trommer

Gudny Sjøfn Olafsdottir

Vokal

Mack Trenka

Guitar

Produkter

Solo

Solo-koncert med Guðný
Solo-koncert med Guðný på guitar
Solo-koncert med Guðný
Solo-koncert med Guðný på guitar

Duo

Guðný med band
Koncert med Guðný sammen med band
Guðný med band
Koncert med Guðný sammen med band
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Solo-koncert med Guðný
  • Duo (90 min)
    Guðný med band


2.500 DKK

Artist CV

Guðný

Uncover
Bookinger

17

mic

Er blevet booket
17 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

'Galaxy' - første single udgivet d. 22/2/22
Soundcloud profil
Facebook side
Instagram profil

Country inspireret popmusik, med noget på hjerte

Guðný er en spændende og inspirerende artist, med en stemme af guld og noget på hjerte. Musikken er en finurlig blanding af rock, pop, folk og country, med stærke singer-songwriter melodier og sjove anekdoter fra et farverigt liv. Guðný's debutalbum 'PLAY' udkommer i sommeren 2024.

Video

1/6

Om artisten

Islandsk-Danske Guðný er en inspirerende, farverig og nærværende singer/songwriter, hvis legende og nærmest overnaturlige musik føles som en confetti-eksplosion på en grå og mørk gade.

Guðný er en spændende upcoming artist med base i København, hvis engelsk-sprogede sange blander genrer på en meget finurlig måde. Musikalsk drager hun sin inspiration fra både country, rock og folk mens hun skriver stærke singer/songwriter-melodier som hylder det smukke og magiske i livet, men som også ærligt beskriver en afgrundsdyb frygt, usikkerhed og længsel efter at høre til og finde sin vej i livet. I 2022 udgav hun singlen Galaxy der med sin drømmende L.A. Surferlyd, er inspireret af The Raveonettes og Lana Del Rey, og i løbet af året spillede hun 30 koncerter for at promovere sit kommende album. I februar 2023 udgav hun sin 2. single Brave der med et besnærende beat og voluminøse vokaler leder tankerne hen på Ellie Goulding og Björk. Hendes selvproducerede debutalbum 'PLAY' udkommer i starten af 2024. Man kan lytte til singlerne 'Galaxy', 'Brave' og 'Marry Me' på alle streamingplatforme. Link her: https://linktr.ee

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Albertslund Centrum
08 / 05 / 2023

Vin-event

Det har været en fornøjelse at have besøg af Gudny til vores vin-event. Supergod og meget smilende. Vi vil klart anbefale hende.
Tusind tak for de søde ord Heidi, det var en kæmpe fornøjelse at komme og spille min musik for jer og jeg følte virkelig at der var en skøn stemning i Albertslund Centrum. Tak for en dejlig oplevelse, jeg kommer meget gerne tilbage og spiller for jer en anden god gang.