Glimtvis

  • Americana
  • Country
  • Pop
  • Singer/songwriter

Rasmus Pedersen

Vokal

Rikke Ravn

Vokal

Produkter

Duo

Glimtvis
Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til ord
Glimtvis
Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til ord
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (90 min)
    Glimtvis


4.500 DKK

Artist CV

Glimtvis

Uncover
Bookinger

4

mic

Er blevet booket
4 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Glimtvis

Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til den gode hookline.

Video

1/4

Om artisten

To stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i kærligheden til den gode hookline og smuk americana lyd

GLIMTVIS skriver sange, som bevæger sig i det skizofrene grænseland mellem den skamløse pop, den hudløst ærlige country og med noter af rockens upolerede stemme.
Deres vokaler og harmonier har referencer til Fleetwood Mac, Civil Wars og Common Linnets mens arrangementer og instrumentering kan lede tankerne hen på Lenny Kravitz, The Picturebooks og The Cardigans.
Det bliver til deres helt egen distinkte og genkendelige Glimtvis lyd

Duoen ord og melodi på de dele af voksenlivet, som vi typisk ikke deler på Facebook og Instagram. Den del af skilsmissen, der bare gør ondt. Usikkerheden ved at prøve at finde en ny eneste ene. At slutte fred med sig selv. Ikke at bruge så megen energi på at hade sin eks. At forelske sig – eller måske ikke at gøre det. At føle sig malplaceret i det såkaldte voksenliv – med alt det man burde have styr på, men ikke rigtig har det…GLIMTVIS består af Rikke Egholm Ravn og Rasmus Pedersen – to erfarne musikere, som burde være landet på rette hylde i voksenlivet, men som har svært ved det – det der voksenliv – og alt det man burde have styr på. Det bliver til personlige vedkommende sange, som de gerne vil dele med andre, som kunne have svært ved ”burde”. Sange, der giver en sjældent hørt stemme til de ting, man famler rundt i, når man har et levet liv med sig.

GLIMTVIS har skrevet sammen siden 2020 og turneret i Danmark som duo siden 2021. De har begge spillet siden barndommen i forskellige konstellationer, men begyndte først at spille sammen i 2019.
I 2021 udgav de deres første to singler i akustisk version og har siden arbejdet på EP'en – og har netop været i Nashville og skrevet et nyt album med 11 forskellige amerikanske sangskrivere og planlægger at starte indspilningen i sommeren 2024.
GLIMTVIS har spillet mere end 50 livekoncerter i Danmark, Tyskland og USA, ex. Tønder Festival, Midtfyns Festival, Fanø Vesterland, Nashville Nights Songwriters Festival, Freakshow at The Local i Nashville og mange mange flere

Bandmedlemmer

Anbefalinger

AHA Livestage
16 / 10 / 2023

AHA TALENT 2023

"Glimtvis" - sætter tankerne og hofterne igang med deres høje musikalske niveau!
Pavillonen
08 / 09 / 2023

Gademusikerfestival i Grenaa

1000 tak for at komme og spille ved Grenaa Gademusikerfestival 2023. Alle artister gjorde det utrolig godt og bidrog det til den høje kvalitet og den forskellighed som vi netop ønskede.