Gamle Danske Dyrefabler

  • Originale børnesange

Bolette Elvstrøm

Vokal

Jakob Elvstrøm

Kapelmester

Produkter

Duo

Gamle Danske Dyrefabler
Fortællekoncert med Gamle Danske Dyrefabler, livemusik, lydeffekter og medrivende historier. Målrettet børn på 3-12 år. Pris eksl. transport
Gamle Danske Dyrefabler
Fortællekoncert med Gamle Danske Dyrefabler, livemusik, lydeffekter og medrivende historier. Målrettet børn på 3-12 år. Pris eksl. transport
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    Fuld skrald med Gamle Danske Dyrefabler
  • Duo (45 min)
    Gamle Danske Dyrefabler
  • Duo (60 min)
    Gamle danske dyrefabler


5.500 DKK

Artist CV

Gamle Danske Dyrefabler

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Jakob Elvstrøms hjemmeside
Bolette Elvstrøms hjemmeside

En fortællekoncert for børn i alderen 3-12 år

Mød dansk kultur i øjenhøjde med Gamle Danske Dyrefabler. Her er en samling af korte enkeltstående historier om dyr, der i virkeligheden handler om menneskelige tåbeligheder. Gå til og fra eller tag hele striben med. Med sjov og ballade, lydeffekter og festlig musik komponeret specielt fablerne!

Video

Om artisten

Gamle Danske Dyrefabler – indsamlet af Evald Tang Kristensen på vandringer rundt i jylland i sidste halvdel af 1800-tallet og fortolket og genfortalt af Jakob Elvstrøm og Bolette Elvstrøm. For børn fra 3-12 og deres forældre.

”Bolette og Jakobs fabler lukker op for en skattekiste af gamle danske fortællinger for både børn og voksne. Det er humoristisk og herligt politisk ukorrekt. Undervejs næres lysten og glæden ved sproget og den indre forestillingsevne hjælpes godt på vej af fortællingernes levende udtryk. Forestillingen sætter krop og sind i bevægelse. Kan varmt anbefales.”
Thomas Sommer, leder af børnehaven Livets Børn, Gedved

Fortællekoncerten Gamle Danske Dyrefabler præsenterer børn for et møde med den danske fortælletradition tilsat live-musik og lydeffekter. Bolette fortæller de over hundrede år gamle historier med stor indlevelse, humor og nærvær, mens Jakobs saxofon og musik giver arrangementet stemning og gør det til en enestående musikalsk oplevelse.

Hør om ræven, der inviterer storken til middag og serverer suppe i en flad tallerken. Eller den slemme ged, den kloge ugle, den dumme ulv, tudsen der vil giftes og den lille kylling.
I løbet af fortællekoncerten bliver børnene inviteret ind som deltagere med både lyde, dans og bevægelse.

Dyrefablerne er indsamlet af folkemindesamleren Evald Tang Kristensen tilbage i sidste halvdel af 1800-tallet, hvor han rejste rundt i Jylland og besøgte folk, som han fik til at synge viser og fortælle sagn, fabler og eventyr. Han indsamlede flere tusinde mundtlige historier, som alle blev omhyggelig nedskrevet og gemt, og Evald Tang Kristensen anses i dag for at være den største folkemindesamler i den vestlige verden.

- Med forestillingen Gamle Danske Dyrefabler fortæller Bolette og Jakob de gode, gamle historier én gang til.

Jakob og Bolette er forøvrigt fætter og kusine....

Bandmedlemmer