Frederik Damhus

  • Americana
  • Country
  • Folk

Produkter

Solo

Frederik Damhus Solo
Jeg spiller 1-3 jobs solo om ugen. Pakken kan være fra, at jeg står for alt og kommer med alt, til at jeg spiller på en scene med lydmand
Frederik Damhus Solo
Jeg spiller 1-3 jobs solo om ugen. Pakken kan være fra, at jeg står for alt og kommer med alt, til at jeg spiller på en scene med lydmand
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Frederik Damhus Solo
  • Trio (90 min)
    Frederik Damhus & The Great Outdoors


6.000 DKK

Artist CV

Frederik Damhus

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Hjemmeside
FaceBook
Frederik Damhus & The Great Outdoors - September Sound 2018
Youtube
Instagram
Promolink til EP

Mundharpe, Stærk vokal & gode sange!

1 ud af 3 solo EP'er rammer verden den 7/10. Benspændet var, at Frederik max måtte starte på sangene to gange. Det minder så meget om live som muligt!

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
07 / 09 / 2024 Allerød Solo Byforum Allerød

Video

1/4

Om artisten

Hans følsomme stemme, velklingende akustisk guitar & energiske mundharpe levere Frederik Damhus melodiøst & nærværende hverdags sange i hans Folk & Country univers.

Lyden af en western guitar skulle man efterhånden tro, man kan genkende hver gang man hører den. Frederik Damhus spiller med de forholdsvis traditionelle greb, men der er alligevel en særlig sammensmeltning mellem strengene og hans stemme. Det er primært folk, men trækker på elementer fra country og nogle gange nok til, man får den fede følelse af at være passager på diligencen i en cowboyfilm.
Omkvædene får et par let poppede pust fra den støvede blæst og det klæder kun hele billedet. Damhus’ stemme er blød i det stille og stærk i det store, alt mens den ruger på en kerne af noget smerteligt og længselsfuldt. Det gør den både behagelig og interessant at lytte på uanset om han spiller sine ballader som f.eks. “The 17th”, sin “She Believes” der faktisk også tilføjer rock til samlingen af indblandede genrer, eller når han kækt triller igennem sin “Nothings gonna make me move”
Med hele hans sans for at lave lækker lyd fra en scene, spille godt på mundharpe oveni og være en sjov fortæller mellem numrene på, er man i ganske godt selskab på turen.