Franciska

  • Rock

Anders Krone Heinze

Bas

Franciska Wingreen

Vokal

Jon Kobberup

Guitar

Kasper Sennenvald

Trommer

Parnuuna Kristiane Thornwood

Synthesizer

Rasmus Poulsen

Guitar

Produkter

Band

Koncert
Vi er 6 Nordjyder der leverer en god gang original rock, som da mor var dreng i 90'erne. Vi levere ud over scenekanten og vores spilleglæde smitter.
Koncert
Vi er 6 Nordjyder der leverer en god gang original rock, som da mor var dreng i 90'erne. Vi levere ud over scenekanten og vores spilleglæde smitter.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Koncert
  • Band (90 min)
    Akustisk koncert


14.000 DKK

Artist CV

Franciska

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Bandets facebookside
Vi blev udvalgt som et af de få bands til Grønnere Grøn 2020
Vores youtube kanal
Vores instagram
Vestjyllands smukkeste nostalgifestival
Band Battle på Skraaen Ålborg
Nibe festival
Udkants Rock

Franciska - Vi vælter pisset!

Jeg er Franciska, forsanger i mit eget rock band, der går under samme navn. At formidle gennem musik er mit liv. Jeg får et KÆMPE kick når publikum bliver rørt af mine sange, hvilket ofte sker. Der er fest og glade dage når vi spiller koncerter, indhyllet i gode tekster, melodier og historier.

Video

1/4

Om artisten

Velkommen til en rockkoncert med Franciska og bandet. En koncert der fra publikum har givet respons som: “I har så kraftfuld en energi og en spilleglæde der bare smitter af på os publikum og river os med og efterlader os i en total opløftet stemning. Historierne bag sangene, som Franciska fortæller undervejs i koncerten, er så gribende, sjove og inspirerende”

Franciska og bandet leverer en koncert fyldt med originale sange, skrevet og fremført i en stil, så 90’ernes rockscene bliver vakt til live igen. De gode historier bag sangene fortæller Franciska i et levende sprog, så publikum, på trods af at, måske ikke alle kender sangene, får en hel oplevelse ud af hvert eneste rocknummer, der bliver spillet.

Bandet, der går under forsanger og sangskriver, Franciskas navn, rummer 6 stolte Nordjyder, der, som sagt på deres eget sprog, er en flok originaler, der leverer en god gang oldschool rock, som da mor var dreng.

Deres koncerter har altid nogle fikspunkter, men er aldrig ens - så du vil aldrig få den samme oplevelse to gange og ALDRIG komme til at kede dig. Tag fx korsanger Parnuuna, der til hvert show, kommer i et nyt kostume, der er lavet så godt, at folk efter koncerten ikke genkende hende.

Franciska og bandet kommer med et klart budskab og en ægthed - Powerfulde rocksange og fortællinger, der ændrer din verden.

Med på scenen har forsager Franciska, Jon Kobberup på guitar og kor, Søren Leo Kronvold på bas og kor, Rasmus Poulsen på Guitar og kor, Parnuuna Kristiane Thornwood (AKA P2) på Kor og keys, og sidst og mindst (ihverfald i højden) trommeslager Kasper Sennenvald.

Franciska og bandet har en drøm om, at deres rockmusik og inspirerende fortællinger, når ud i verden og derved skubber til folks tanker og overbevisninger. De er ikke bare endnu et rockband i rækken - de er den gode historie - den gode rockmusik - den fedeste oplevelse!

We change your world one song at a time!

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Her er lidt fra koncerten af 😊
Vi var alle positivt overrasket og det fik de bestemt osse af vide. De gør det sq godt.
Jeg siger mange tak for en fed oplevelse 😃
Tusind tak! Det var en stor oplevelse at optræde for jer.