Forever Still

  • Metal
  • Rock

Produkter

Band

Fuldt band
Få den fulde bandoplevelse med en gennemført koncertproduktion, som bandet har tourneret med i hele Europa. Bandet har over 200 shows i bagagen.
Fuldt band
Få den fulde bandoplevelse med en gennemført koncertproduktion, som bandet har tourneret med i hele Europa. Bandet har over 200 shows i bagagen.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Fuldt band


15.000 DKK

Artist CV

Forever Still

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Stjernesanger stjæler lyset
Bandet har en lovende karriere foran sig
Da bandet trådte af scenen var publikum ellevilde
Der er utrolig højt niveau i hele deres udtryk
Forever Still Hjemmeside
Forever Still på Spotify
Forever Still - Breathe In Colours Playliste
Forever Still på Facebook

Video

1/6

Om artisten

Forever Still er et moderne rock band med en forkærlighed for den gode melodi og elektroniske instrumenter.

Forever Still har siden 2016 haft kontrakt med verdens største uafhængige hård rock- og metal pladeselskab, Nuclear Blast Records, og er på nuværende tidspunkt selskabets eneste danske artist. Nuclear Blast har udgivet bandets seneste to albums, Tied Down den 21. oktober 2016, og opfølgeren Breathe In Colours 29. marts 2019.

Bandet har tourneret deres første album i Europa på to store og hver især månedlange support tournéer for henholdsvis Lacuna Coil (IT) og Children of Bodom (FIN) og har begået sig på flere af Europas store festival scener som bla. Summer Breeze, Bloodstock, Sabaton, Skogsröjet, Gefle mm.. Bandet har senest tourneret deres nyeste album i Europa i efteråret 2019 som support for en større etableret artist, Cellar Darling (udsprunget af et af Schweizs største bands Eluveitie) samt på Female Metal Voices Tour med blandt andet Sirenia og Leaves Eyes.
Derudover har bandet siden 2020 spillet skolekoncerter på folkeskoler i hele landet og udviklet et koncertformat som egner sig perfekt til yngre såvel som ældre skoleelever.
I alt har de spillet i omegnen af 450 koncerter.

Bandet har været aktivt siden 2013 og selvudgivet 3 EP’er og et album før deres pladekontrakt med Nuclear Blast i 2016 og har stået for alt der vedrører bandets virke - sangskrivning, mixing, mastering, produktion, booking, cover art, bandbilleder, musikvideoer og design og står stadig selv for hele det kreative output.
Bandet har udgivet 17 musikvideoer og deruover live sessions og live videoer og har selvstændigt skabt sig en stærk online tilstedeværelse på de sociale medier med over 120K Twitter følgere, 36K facebook følgere og 32K Instagram følgere som alle kultiveres på daglig basis. Bandet står på nuværende tidspunkt med stærke samarbejdspartnere i form af et Skandinavisk- og Europæisk bookingselskab og et internationalt pladeselskab.

Anbefalinger

Grønnere Grøn
04 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Vi havde en fantastisk fed oplevelse med Forever Still i vores have. De leverede et brag af en performance, der fik naboer til at luske til fra alle sider. Selv børnene stod og rokkede med i legetårnet. Forever Still headbangede sig ind i gæsternes hjerter - selv os med kort hår prøvede at følge med.

Vi havde en kanon koncert og alt merchandise blev solgt og signeret. De var stars!