Fool's Paradise

  • Rock

Anja Munkholm

Synthesizer

Bjørn Egeskjold

Bas

Detlef Kapteina

Guitar

Produkter

Band

The Magic Universe of Fool's Paradise
En intens progressiv rock koncert - clubs, spillesteder - der kan aftales delvis dør-deal + evt. lokal support
The Magic Universe of Fool's Paradise
En intens progressiv rock koncert - clubs, spillesteder - der kan aftales delvis dør-deal + evt. lokal support
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (90 min)
    The Magic Universe of Fool's Paradise


8.500 DKK

Artist CV

Fool's Paradise

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Koncert - headliner
Koncert - headliner
Facebookside for Fool's Paradise
Website for Fool's Paradise
Udkom 1. marts 2019
2019 - vi er tilmeldt

Album - The Paradise Ballet!

Albummet har fået 5-stjernede i flere aviser. Nummer, The Kids, fra albummet har fået over 2.000.000 afspilninger på Spotify og andre tjenester.

Video

1/3

Om artisten

Fool’s Paradise er koncertklar til 2021. Det er med et flot repertoire med nye numre og numre fra albummet, The Paradise Ballet, heriblandt The Kids, som har haft over 2,5 millioner streams på Spotify og andre platforme.

Fool’s Paradise er koncertklar til 2021. Det er med et flot repertoire med nye numre og numre fra albummet, The Paradise Ballet, heriblandt The Kids, som har haft over 2,5 millioner streams på Spotify og andre platforme. Bandet tilbyder at spille hos jer og at aftalte spilletider selvfølgelig er med fuldt forbehold for evt. corona-restriktioner. Fool’s Paradise glæder sig til at kunne spille festivaler og koncerter igen.
Fool’s Paradise, prog rock band. Har spillet koncerter i Danmark og Tyskland, og har bl.a. vundet Tysklands største band contest i Hamborg (2016), og ved Kløften contest og skulle have spillet på Kløften Festival i 2020. Fool’s Paradise har udgivet albummet, The Paradise Ballet, som fik flere fine anmeldelser (se vedlagte). Det er også blevet til airplay på DR samt på stationer i Tyskland, Australien, USA m.fl.. Ved seneste KODA-afregning var der registreret over 2,5 millioner streams på Spotify og andre platforme for sangen, The Kids.Fool’s Paradise, prog rock band. Har spillet koncerter i Danmark og Tyskland, og har bl.a. vundet Tysklands største band contest i Hamborg (2016), og ved Kløften contest og skulle have spillet på Kløften Festival i 2020. Fool’s Paradise har udgivet albummet, The Paradise Ballet, som fik flere fine anmeldelser (se vedlagte). Det er også blevet til airplay på DR samt på stationer i Tyskland, Australien, USA m.fl.. Ved seneste KODA-afregning var der registreret over 2,5 millioner streams på Spotify og andre platforme for sangen, The Kids.

Bandmedlemmer