EN:1

  • Instrumentalt
  • Nordisk
  • Egne kompositioner

Carina Juul Nielsen

Violin

Thomas Birch

Guitar

Produkter

Duo

Koncert med En:1
En koncert med årstidens samling af gode melodier lånt eller inspireret af det meste af nord- og vesteuropas folkemusiktraditioner.
Koncert med En:1
En koncert med årstidens samling af gode melodier lånt eller inspireret af det meste af nord- og vesteuropas folkemusiktraditioner.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (60 min)
    Koncert med En:1
  • Duo (120 min)
    Workshop og koncert


5.000 DKK

Artist CV

EN:1

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

En:1 - Nordisk folkemusik for guitar og nøglharpe

EN:1 er navnet på den duo som Thomas Birch (Guitar) og Carina Juul (nøgleharpe) dannede i 2017. I løbet af kort tid har duoen opnået succes og har spillet koncerter og festivaller over hele landet og har deltaget i internationale konferencer om folkemusik som repræsentant for Danmark.

Video

1/4

Om artisten

Duoen En:1 spiller musik i øjenhøjde, en til en. Arrangementer og nyfortolkninger af den gamle nordiske og franske dansemusik med fokus på nyskrevet folkemusik fra egen hånd. Carina Juul - Nøgleharpe, Thomas Birch - Guitar

Duoen En:1 spiller musik i øjenhøjde, en til en. Små, fine og enkle arrangementer og nyfortolkninger af melodier de holder af - fra den gamle nordiske og franske dansemusik til nyskrevet folkemusik fra egen hånd. Fælles for musikken er at det er den smukke melodi, det gode swing, eller en særlig stemning der binder hele repertoiret sammen med en rød tråd der fører lytteren gennem et rigt, betagende musikalsk landskab. Duoens lyd er kendetegnet ved nøgleharpens særlige middelalderklang der skabes af dens drone- og resonansstrenge, som sammen med guitarens sprøde toner smelter sammen og giver et helt unikt lydbillede. Det var kærligheden til musikken og glæden ved samspillet der førte til duoens tilblivelse. Side om side har de spillet adskillige koncerter med både balkan/rockbandet Rækværk og folkbandet Rauna. Sammen fik de lyst til at udforske nye og kendte veje. EN:1 består af Thomas Birch, guitar og Carina Juul, nøgleharpe

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Vi er Viborg
04 / 10 / 2022

Unplugged Musik Festival - Late Night i Viborg

EN:1 var en del af et musikprogram med over 30 minikoncerter til Unplugged Musik Festival i Viborg. Fantastisk musik og virkelig en duo som skaber nysgerrighed ved publikum. Spændende at prøve en anden genre i gågaden, det bliver bestemt ikke sidste gang:)
Mange tak for den fine anbefaling. Det var en fornøjelse at spille for jer og vi kommer gerne igen en anden gang.