Duo Imperfekto

  • Hip hop
  • Elektronisk
  • Jazz
  • Reggae

Kristoffer Rosing-Schow

Saxofon

Tobias Heilmann

Guitar

Produkter

Duo

Duo Imperfekto - der mangler noget
TO MUSIKERE – DER HELE TIDEN MANGLER NOGET. ET BEAT, DER FORSVANDT. EN SANG, DER MANGLER ORD. HAVMUSIK UDEN BØLGER. KOM OG HJÆLP DUO IMPERFEKTO MED
Duo Imperfekto - der mangler noget
TO MUSIKERE – DER HELE TIDEN MANGLER NOGET. ET BEAT, DER FORSVANDT. EN SANG, DER MANGLER ORD. HAVMUSIK UDEN BØLGER. KOM OG HJÆLP DUO IMPERFEKTO MED
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
    Duo Imperfekto - der mangler noget


5.000 DKK

Duo Imperfekto på skolekoncert turné

Duo Imperfekto skal igen i år på turné med LMS (Levende musik i skolen) rundt på skoler i Danmark, hvor tusindvis af børn skal være med til at gøre koncerterne helt perfekte.

Video

1/3

Om artisten

TO MUSIKERE – DER HELE TIDEN MANGLER NOGET. ET BEAT, DER FORSVANDT. EN SANG, DER MANGLER ORD. HAVMUSIK UDEN BØLGER. KOM OG HJÆLP DUO IMPERFEKTO MED AT BLIVE HELT PERFEKTE. INDDRAGENDE OG MEDRIVENDE KONCERT MED DE TO ERFARNE MULTIMUSIKERE.

DUO IMPERFEKTO GØR ET STORT NUMMER UD AF AT INDDRAGE PUBLIKUM OG DENNE KONCERT ER I SÆRDELESHED BYGGET PÅ AT BØRNENE/PUBLIKUM BIDRAGER MED DET, DER MANGLER – FOR "DER MANGLER NOGET" HELE TIDEN. KOMPOSITIONERNE ER LAVET NETOP TIL DETTE KONCEPT OG MED FORSKELLIGE VIRKEMIDLER BRUGER DUOEN PUBLIKUM, I HVERT ENESTE NUMMER.

FORMÅLET ER AT SKABE ET MUSIKALSK MØDE I ØJENHØJDE, HVOR OPLEVELSEN AF DEN GODE SANG BLIVER BEDRE AF AT PUBLIKUM BIDRAGER.

DUO IMPERFEKTO BESTÅR AF TO MUSIKERE MED STOR ERFARING MED KONCERTER BÅDE FOR BØRN OG VOKSNE.

KRISTOFFER ROSING-SCHOW:

KRISTOFFER HAR EFTER ENDT UDDANNELSE PÅ RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM I 98 ARBEJDET SOM MUSIKER, KOMPONIST OG TEATERMENNESKE.

HAN ER LEDER AF SEKSTETTEN COUNTERFICTIONALS OG SAXOFONKVARTETTEN SAXOPATHS, SOM HAR SPILLET SKOLEKONCERTER FOR LMS I 7 ÅR.

TEATERKOMPONIST HAR HAN ISÆR VÆRET I MANGE FORESTILLINGER PÅ ANEMONETEATRET OG FOR DANSEKOMPAGNIET UPPERCUT.

TOBIAS HEILMANN:

SANGER, SKUESPILLER, GUITARIST OG KOMPONIST.

HAR I OVER 13 ÅR TURNERET LANDET OG VERDEN TYND MED MUSIKTEATERGRUPPEN BATIDA.

TOBIAS HAR YDERMERE STOR LIVEERFARING FRA BL.A. TOBITALT, FUNKIFIED, TOBIAS HEILMANN BAND OG EN MASSE SOLOKONCERTER FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE.


Bandmedlemmer