Dreamville

 • Americana
 • Folk
 • Pop
 • Singer/songwriter

Produkter

Band

Koncert med Dreamville
Med fuldt band leverer Dreamville en koncert med både stille intime stunder og sange med gang i den.
Koncert med Dreamville
Med fuldt band leverer Dreamville en koncert med både stille intime stunder og sange med gang i den.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (60 min)
  Dreamville som duo
 • Trio (60 min)
  Dreamville som trio
 • Band (60 min)
  Koncert med Dreamville


2.500 DKK

Artist CV

Dreamville

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Dreamville på Spotify
Dreamville på Facebook
Dreamville på YouTube

Dreamville spiller til Træden Winther Folk 2022

Dreamville er på programmet, når den fine, hyggelige og intime festival Træden Winther Folk løber af stablen til februar. Læs mere her: https://www.facebook.com/traedenwinterfolk/

Video

1/6

Om artisten

Det danske band Dreamville udspringer af det musikalske parløb mellem sangerinde Maria Korsholm Larsen og sangskriver, guitarist og producer Martin Østervig Larsen. Bandet spiller afdæmpet pop-rock med afsæt i americana-traditionen.

Dreamville udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2008 og opnåede en del radioairplay med nummeret ”Shine Like Me”. I 2010 fulgte opfølgeren ”Change Of Heart” og flere singler fra pladen (særligt sangen ”Neon Love”) opnåede en del airplay på DR P4 og mindre radiostationer. I perioden frem til 2017 kørte bandet på lavt blus, mens medlemmerne havde travlt med andre ting, men i løbet af 2017 fandt bandet sammen om et nyt musikalsk projekt med dansksprogede sange og et mere modent udtryk. Dette kulminerede i første omgang med udgivelsen af albummet “Drømmenes Arkiv” i efteråret 2017 med 13 nye, dansksprogede sange. Albummet blev positivt modtaget og fik en del airplay på DR P4, P5 samt en lang række lokalradioer. GFR skrev bl.a. “Historiens vingesus får vi lov at mærke på albumlukkeren ‘Møllen (1864)’, som også fremstår som et af albummets stærkeste øjeblikke [...]. Et fint punktum på et gennemgående solidt album. Det er hele vejen igennem sikkert og dygtigt udfoldet musikalsk af Dreamville, som nok især appellerer til P4-segmentet, men bestemt heller ikke bør skræmme andre lyttere væk”. Den 1. september 2018 udkommer bandets andet album på dansk "Min By".