DJ Andru Charles

  • Hit repertoire

Andru Charles

DJ

Produkter

Solo

DJ (60 min.)
Prisen gælder Vest for Storebælt
DJ (60 min.)
Prisen gælder Vest for Storebælt
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    DJ (60 min.)


1.000 DKK

Artist CV

DJ Andru Charles

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Instagram

Video

1/3

Om artisten

En all-around DJ med et bredt CV, der formår at løfte festen med de bedste ballader kombineret med de aktuelle radiohits, krydret med et strejf af de bastunge og dybe House-toner på toppen!

Musikken har altid været en del af DJ Andru Charles’ liv. Han debuterede allerede som 16-årig at vende plader til de mindre privatfester gennem eget mobildiskotek og fik hurtigt scoret jobs på de danske diskoteker. Og der gik ikke længe før, han også spillede til store events og festivaller i Danmark.

Andru Charles’ brede erfaring gør, at han kan spille til ethvert arrangement - alt fra firmafester, julefrokoster og bryllupper til events, clubjobs og receptioner. Han er med andre ord et sikkert hit til enhver anledning, hvor musikken skal sidde lige i skabet. Han løfter festen og holder standarden højt fra start til slut.

Musikalsk begrænser DJ Andru Charles sig til 90’er hits, aktuelle radiohits i dansevenlige versioner kombineret med udvalgte bastunge / bløde moderne, uplifting House*-numre. Derfor kan man altid være sikker på, at det aldrig bliver kedeligt. De fleste ville nok betegne Andru som en vaskeægte røvballe-DJ, der kan lidt af det hele og serverer lidt for alle!

Andru Charles er det perfekte valg til din fest. Han er ganske enkelt formidabel bag DJ-pulten, da han med sin sublime teknik, fantastiske brug af mikrofonen og et blik for, hvad der fungerer på dansegulvet, altid formår at spille op til sit publikum med fokus på festen. Og uanset om du vil have en DJ, der spiller lækker lounge-musik eller en DJ som får dig op at danse på bordene, så er DJ Andru Charles det oplagte valg. Og han sørger for, at holde dansegulvet varmt - også langt ud på de små timer!


Andru har erfaringer med:
- Børnefester
- Bryllupper
- Cafe / Lounge / Restaurant (After Hours-gig)
- Festival
- Klub-jobs (Diskotek / Natklub)
- Konfirmationer
- Open Air (Fest under åben himmel)
- Opvarmning for andre DJs
- Receptioner
- Temafester (Kommer udklædt, naturligvis!)
- Ungdomsfester
- Voksenfester


*Bass House, Deep House, Dirty Dutch, Tech House, Progressive House, Electro House

Bandmedlemmer