Dea Marie

  • Folk
  • Singer/songwriter

Dea Marie Kjeldsen

Percussion

Sune Pors Andersen

Guitar

Produkter

Band

Koncert med Dea Marie og 4 mands band
Dea Marie og hendes akustiske, profesionelle band med vibrafon, klarinet, bas og guitar spiller numre fra "Lysvågen" og nye sange.
Koncert med Dea Marie og 4 mands band
Dea Marie og hendes akustiske, profesionelle band med vibrafon, klarinet, bas og guitar spiller numre fra "Lysvågen" og nye sange.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (75 min)
    Koncert med Dea Marie og 4 mands band


10.000 DKK

Artist CV

Dea Marie

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Dea Marie på facebook
deamarie.dk
Debutalbum - Lysvågen

Forfriskende vellyd af ærlighed og hjertelighed.

Artisten Dea Marie er et befriende ærligt og nærværende bekendtskab. Hendes musik taler kalder på fordybelse, ro og tid til poesi - og hun kendetegnes ved den unikke kombination af at synge, samtidig med et overlegent percussionspil.

Video

1/2

Om artisten

Med et selvudgivet debutalbum og et støt voksende antal koncerter i baggagen, er Dea Marie klar til at fortælle og forføre gennem sang og percussion, sammen med sit nøje udvalgte akustiske band. Musik hvor man mærker mennesket og personligheden.

Dea Marie maler sprudlende billeder og fortæller forfriskende historier med ord, man får lyst til at smage på, og slet ikke kan lade være med at lytte til. Forunderlige lyde blander sig med dansable og vuggende rytmer, forførende melodier – og stor variation, kreativitet og nysgerrighed præger musikken og arrangementerne.

Den danske folkemusik, cubansk folklore og nordisk jazz, er nogle af de inspirationer man fornemmer. Det er et sammensurium af Deas musikalske baggrund som percussionist med hang til eksotiske rytmer, storelsker af den danske fællessangstradition og folkemusikken, en stor fascination af krøllede ord, og generelt tryllebundet af gode melodier og sprøde lyde. I samspil skaber det et musikalsk univers, som er svært at sammenligne med noget andet.
De danske tekster dannes af personlige erfaringer, som når de bliver sat på vers får en almenmenneskelig genklang i os alle. Der er en skildren og formuleren af de mange oplevelser og følelser der følger med et menneskeliv, hvor man kan dvæle ved og bearbejdeøjeblikket. Lige fra forårsluftens kildren i næsen til oplevelsen af svigt, stor kærlighed, eller at blive henført i musikken.
Debutalbummet ”Lysvågen” udkom på diverse medier i marts 2017, og er skrevet, optaget, produceret og mixet af Dea selv.

Bandmedlemmer