Brumbasserne

  • Originale børnesange

Produkter

Kvartet

Brumbasserne
Brumbasserne. Musik og historier for børn. En interaktiv børnekoncert.
Brumbasserne
Brumbasserne. Musik og historier for børn. En interaktiv børnekoncert.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Kvartet (60 min)
    Brumbasserne


13.000 DKK

Brumbasserne- Musik og historier for børn

Jeg har en bog - en magisk bog - og når jeg åbner bogen, fyldes luften af toner, fantasi og fortryllende fortællinger. Lyt engang... Brumbasse-koncerten er i gang. Fortælleren Signe åbner sin bog og ud flyver de tre brumbasser: Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse.

Om artisten

Brumbasserne består af Signe, som fortæller og synger sange om de tre brumbasser, Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Bandet har spillet et utal af børnekoncerter i hele landet og har udgivet 2 plader.

Jeg har en bog - en magisk bog - og når jeg åbner bogen, fyldes luften af toner, fantasi og fortryllende fortællinger. Lyt engang...
Brumbasse-koncerten er i gang. Fortælleren Signe åbner sin bog og ud flyver de tre brumbasser: Morgenbasse, Tykkebasse og Fitnessbasse. Tre helt forskellige brumbasser som dog har det tilfælles, at de elsker musik og sang og gode historier.
Med omdrejningspunkt i Signes magiske bog bliver børnene ført igennem en koncert fyldt med sjove fællessange, sej rap, udfordrende musikalske lege for krop og stemme samt præsenteret for spændende historier fortalt til et originalt musikalsk akkompagnement.