BOZENA

  • Instrumentalt
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)


4.500 DKK

Artist CV

BOZENA

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Præsentationions video
Facebook profil
Instagram profil
Koncert på Gimle
Hjemmeside
Anmeldelse af Scent of the Past solo album fra Klassik Heute

Klassisk guitar med BOZENA

Spansk og latinoamerikansk musik med twist af barok og renæssance - store komponister som F.Tarrega,F.Sor,I.Albeniz,A.Piazzolla.J.S.Bach,J.Dowland og mange flere

Video

1/4

Om artisten

Bozena er uddannet klassisk guitarist i Danmark,Tyskland og Polen. Bozenas fremragende teknik og evnen til at formidle de store følelser gør hende til en unik og eminent kunstner.

Stefan Pieper fra den tyske Klassik Heute skriver :
„Krystalklar, dyb empatisk og lyrisk er hendes spil. Hun perfektionerer den høje kunst, at lade sine fraser og melodier ånde. De mange stille øjeblikke af ro inviterer lytteren til at dvæle ved musikken.
Udvalget på denne indspilning byder på en effektiv blanding af kendte mesterværker og mere "uopdagede" kompositioner. John Downloads Lachrimae Pavana starter udtrykkeligt med en gestus af skrøbelig melankoli. Smidig fortsætter atmosfæren med "Differencias" af Luis de Navarez. Mere kontrastrigt som i det følgende kan det ikke bliver: i strålende G-dur svinger Johann Sebastian Bachs Præludium sig fra den første cello-suite op til helt og aldeles forbløffende effekter. Bachs sublime klangsprog glimter båret af Bozena Wetchacz følsomme guitarspil i et fornyet lys: Meget mere drømmende og idyllisk fremstår præludiet igennem guitaristens interpretation.
En kompleks og sanglignende Suite af Fernando Sor i en ny form spænder videre mod en delikat sangmelodi.
Roligt fortælles Mallorcas historie med det uanstrengt, flydende spil af Bozena Wetchacz, sådan som den store mester måtte have fornemmet den. Og endeligt får tangoen ordet i kompositioner af Astor Piazzolla og Roland Dyens. På trods af all det momentum, som effektivt opstår ved hjælp af Bozenas fleksibel agogik, forbliver det dominerende indtryk af nærvær og dyb ro over hele pladens længde.