Bjarke Holm

 • Jazz
 • Singer/songwriter

Bjarke Holm

Vokal

Produkter

Solo

Italiensk Bossa Koncert (SOLO)
Lad mig invitere dig med en tur til italien en sen sommeraften og lade varme toner og det smukkeste sprog fortrylle dig
Italiensk Bossa Koncert (SOLO)
Lad mig invitere dig med en tur til italien en sen sommeraften og lade varme toner og det smukkeste sprog fortrylle dig
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
  Folk Koncert (SOLO)
 • Solo (30 min)
  Italiensk Bossa Koncert (SOLO)
 • Solo (45 min)
  MIX koncert - Folk og Italiensk Bossa


1.200 DKK

Artist CV

Bjarke Holm

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Folk singersongwriting og Italiensk Bossa

Folk singer-songwriter og Italiensk Bossa Solist Originale sange med skønne melodier og varme akkorder Folk musik inspireret af: Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Laura Marling, The Milk Carton Kids og The Tallest Man on Earth Italiensk musik inspireret af: Joao Gilberto, Erlend Oye og La Comitiva

Video

1/4

Om artisten

Singer-songwriter fra Aarhus med hjerte for folk-musik og jazzet italiensk bossa.

I en tid hvor alting udvikler sig og musikken bliver taget i en retning hvor alting skal være perfekt, hvor alting kan redigeres og alting i princippet bare kan være en mand med en pc, bidrager jeg til den gode gamle akustiske lyd af en mand og en guitar. En viderebringelse af en musiktradition, hvor håndværket virkelig kommer på prøve og hvor melodien og akkorderne virkelig skal bære.

Til mine koncerter vil I kunne opleve et mix af to genrer, som jeg holder meget af folk/singersongwriter og jazzet Italiensk musik. Alt efter hvad I foretrækker kan koncerterne også indeholde kun en af genrerne.

I mine sange vil I finde både gode fortællinger og samtids/samfundskritiske emner. Jeg tror på musik med mening. Og jeg tror på at musik bevæger, hvilket er min hjertesag - at bevæge mennesker med min musik. Det synes jeg folk-genren formår med sin mere intime og jordnære tilgang til arrangement og publikumsnærvær.

I mit italienske virke vil I opleve et univers præget af varmer akkorder og catchy melodier. Italiensk er et sprog som, for mig, associeres med varme, kærlighed, passion, familie og venner. Dette vil jeg forsøge at afspejle i mine sangtekster. Fordi jeg er ved at lære sproget, er teksterne ikke perfekte, men jeg synes det ville være en god måde at lære sproget på.

Så til mine koncerter vil jeg invitere jer ind i et intimt rum, hvor melodien kan klinge frit og fortællingerne kan runge. Det hele i et forsøg på at tage jer med tilbage til The Village i 60'ernes folkscene i USA eller Italien en varm sommeraften.

Bandmedlemmer