Bird Reynolds Duo

 • Funk
 • Instrumentalt
 • Latin
 • Lounge

Jakob Elvstrøm

Saxofon

Produkter

Duo

Koncert med Bird Reynolds Duo
45 minutter af den bedste sendetid i selskab med Bird Reynolds, der byder dig indenfor i en funky og afslappet Lounge.
Koncert med Bird Reynolds Duo
45 minutter af den bedste sendetid i selskab med Bird Reynolds, der byder dig indenfor i en funky og afslappet Lounge.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (30 min)
  Koncert med Bird Reynolds Duo
 • Duo (45 min)
  Koncert med Bird Reynolds Duo
 • Duo (60 min)
  Koncert med Bird Reynolds Duo


5.000 DKK

Artist CV

Bird Reynolds Duo

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Bird Reynolds Duo

Med tilføjelsen af en af danmarks bedste percussionister, får Bird Reynolds musik, spillet, komponeret og produceret af saxofonisten Jakob Elvstrøm, ekstra liv!

Video

Om artisten

Jakob Elvstrøm er saxofonisten og komponisten bag chillout projektet Bird Reynolds, der låner lige dele af sit navn fra den legendarisk altsaxofonist Charlie 'Bird' Parker og den ikoniske 70'er skuespiller Burt Reynolds.

"Sommermusik i gågaderne!
Jeg kan varmt anbefale Bird Reynolds. Det var en super god oplevelse og god stemning . Rigtig skøn musik - og der var ikke larm over det:-)
Folk hyggede sig. Tak for en god oplevelse og på gensyn.
Mvh. Mette Schumacher, City chef - City Kolding"

I 2020/21 spillede Chillout Saxophone over 40 koncerterfor Uncover. Chillout er genrebetegnelsen for afslappet musik og i slægtskab med ambient, ofte instrumentalt.
Begrebet chillout opstod i 1990'erne på natklubberne på Ibiza, hvor man efter en tur på et sydende dansegulv, kunne gå i en tilstødende lounge og slappe af med en kølig drink og langt mere rolig musik.

Om Jakob Elvstrøms solo-udgivelse SaxClub Vol. 1 sagde Marcus Winther-John:
"Saxofonisten Elvstrøm tager førertrøjen på på denne gang funky, smoothjazz med inspirationer som David Sanborn og Dave Koz. Hans udgave er noget mere organisk og funky, end vi kender den fra beslægtede danske navne som fx Moonjam."

Inspirationen fra store smoothjazz saxofonister som David Sanborn, Dave Koz og Candy Dulfer og selvfølgelig danske Moonjam, er da heller ikke til at overhøre i Bird Reynolds, der dog også kigger sig over skulderen og låner inspiration fra nu jazz og bossa nova.

På demo'en høres et mix af de 3 numre "Chillout Bossa", "Driving on the Moon" og "April Sun".

Jakob Elvstrøm er særdeles erfaren, har udgivet 5 cd'er og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har spillet professionelt de sidste mange år. Bla. medvirket i David Bowie musical'en Lazarus på Århus Teater (og Det Kgl. Teater i foråret 2022). Jakob Elvstrøm har spiller med en lang række af danmarks bedste jazz- og popmusikere bla. Ida Nielsen, Karen Mukupa, Sko/Torp, Jakob Bro, Kjeld Lauritsen, Uffe Steen m.m.fl.

Jakob Elvstrøm medbringer selv anlæg (batteri eller 220V) og backingtracks som han selv har produceret. Dvs. musikken lyder som på demo'en, men selvfølgelig med live saxofon og live percussion.

Bandmedlemmer