Bird Reynolds - Chillout Saxophone

 • Instrumentalt
 • Lounge
 • Pop
 • Soul

Jakob Elvstrøm

Saxofon

Produkter

Solo

Chillout koncert
Bird Reynold i skikkelse af saxofonist Jakob Elvstrøm. Pris eksl. transport.
Chillout koncert
Bird Reynold i skikkelse af saxofonist Jakob Elvstrøm. Pris eksl. transport.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Chillout koncert
 • Solo (90 min)
  3 x 30 eller 2 x 45 minutters Lounge koncert
 • Solo (120 min)
  Bird Reynolds - Chillout Saxophone


3.500 DKK

Artist CV

Bird Reynolds - Chillout Saxophone

Uncover
Bookinger

62

mic

Er blevet booket
62 gange

Uncover
Anbefalinger

8

star

Har fået 8 anbefalinger

Jakob Elvstrøms hjemmeside
Bird Reynolds album på Spotify

Chillout Saxophone

Her forenes vellyd med afslappet stemning. Læn dig tilbage i solskinnet og lyt til original saxofonmusik fra Bird Reynolds. Med vægt på den gode melodi og inspiration fra jazz, bossa nova, soul og funk.

Video

Om artisten

Jakob Elvstrøm er saxofonisten og komponisten bag chillout projektet Bird Reynolds, der låner lige dele af sit navn fra den legendarisk altsaxofonist Charlie 'Bird' Parker og den ikoniske 70'er skuespiller Burt Reynolds.

"Sommermusik i gågaderne!
Jeg kan varmt anbefale Bird Reynolds. Det var en super god oplevelse og god stemning . Rigtig skøn musik - og der var ikke larm over det:-)
Folk hyggede sig. Tak for en god oplevelse og på gensyn.
Mvh. Mette Schumacher, City chef - City Kolding"

Bird Reynolds Chillout Saxophone har spillet over 40 koncerter for Uncover. Chillout er genrebetegnelsen for afslappet musik og i slægtskab med ambient, ofte instrumentalt.
Begrebet chillout opstod i 1990'erne på natklubberne på Ibiza, hvor man efter en tur på et sydende dansegulv, kunne gå i en tilstødende lounge og slappe af med en kølig drink og langt mere rolig musik.

Om Jakob Elvstrøms solo-udgivelse SaxClub Vol. 1 sagde Marcus Winther-John:
"Saxofonisten Elvstrøm tager førertrøjen på på denne gang funky, smoothjazz med inspirationer som David Sanborn og Dave Koz. Hans udgave er noget mere organisk og funky, end vi kender den fra beslægtede danske navne som fx Moonjam."

Inspirationen fra store smoothjazz saxofonister som David Sanborn, Dave Koz og Candy Dulfer og selvfølgelig danske Moonjam, er da heller ikke til at overhøre i Bird Reynolds, der dog også kigger sig over skulderen og låner inspiration fra nu jazz og bossa nova.

På demo'en høres et mix af de 3 numre "Chillout Bossa", "Driving on the Moon" og "April Sun". Giv også Bird Reynolds pladen på spotify et lyt.

Jakob Elvstrøm er særdeles erfaren, har udgivet 5 cd'er og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har spillet professionelt de sidste mange år. Bla. medvirket i David Bowie musical'en Lazarus på Århus Teater (og Det Kgl. Teater i foråret 2022). Jakob Elvstrøm har spiller med en lang række af danmarks bedste jazz- og popmusikere bla. Ida Nielsen, Karen Mukupa, Sko/Torp, Jakob Bro, Kjeld Lauritsen, Uffe Steen m.m.fl.

Jakob Elvstrøm medbringer selv anlæg (batteri eller 220V) og backingtracks som han selv har arrangeret og indspillet. Dvs. musikken lyder som på demo'en, men selvfølgelig med live saxofon.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Vi er Viborg
04 / 10 / 2023

Unplugged Musik Festival 2023 - Late Night i Viborg

Vi havde fornøjelsen af Bird Reynolds til Unplugged Musik Festival i Viborg... Og han var så god! Tusind tak for 3 minikoncerter med fantastisk stemning. Stor anbefaling her fra :-)
Aarhus Hostel
14 / 07 / 2023

Aarhus Jazz festival på Aarhus Hostel i Hasselager

Aarhus Hostel har i forbindelse med Jazz Festivallen 4 koncerter og Jakob Elvstrøm leverede et inspirerede og varieret repertoire på saxophone. De bedste anbefalinger herfra.

Se også billeder og anmeldelse på Jazz Festivallens hjemmeside: https://jazzfest.dk/jazzlive-blog.php?id=1408&l=da
Albertslund Centrum
08 / 05 / 2023

Vin-event

Det har været en stor fornøjelse at have besøg af Bird Reynolds til vores vin-event. Super lækkert!
Frihedens butikscenter
30 / 04 / 2023

Torvedage i Frihedens butikscenter

Bird Reynolds imponerede med sin Chillout Saxophone i Frihedens Butikscenter, skabte en hyggelig atmosfære og fængslede publikum. En vidunderlig oplevelse, der varmt anbefales til alle, der nyder saxofonmusik i afslappede omgivelser.
Sct. Mathias Centret
07 / 06 / 2022
Meget passende musik


Tak! Kommer gerne igen en anden gang. :-)

Mvh. Jakob
ARoS Aarhus Kunstmuseum
19 / 07 / 2021

En anderledes oplevelse

Vi har nu.. siden april.. haft DJ på taget af ARoS under regnbuen. Altid med stor succes. Dette år under jazz festivalen valgte vi at køre DJ med live sax. Jakob er super god og blandingen mellem egne ting og de mere kendte fungerer. Der sker bare noget når det krydres med live også. Bestemt ikke sidste gang - store anbefalinger herfra
FREDERIK
13 / 07 / 2020

Musik i bevægelse - gågade

Super musik til vores nye koncept "musik i bevægelse", hvor musikeren underholder 3*30 min med minikoncerter på på byens torvepladser blot med trådløs mobil højtaler på "handl lokalt - hold afstand" tæppe.
Handelschef FREDERIK, Dan Kobberup
City Kolding
23 / 06 / 2020

Sommermusik i gågaderne

Jeg kan varmt anbefale Bird Reynolds. Det var en super god oplevelse og god stemning . Rigtig skøn musik - og der var ikke larm over det:-)
Folk hyggede sig.
Tak for en god oplevelse og på gensyn

Mvh
Mette Schumacher
Citychef - City Kolding