Aya Vedige

  • Elektronisk
  • Pop

Produkter

Solo

Elektronisk pop
Projektet AYA VEDIGE spilles med laptop setup, vokal pedaler, selvprogrammeret lysshow og midi-signal-billede-slides der med hjælp fra field rec.
Elektronisk pop
Projektet AYA VEDIGE spilles med laptop setup, vokal pedaler, selvprogrammeret lysshow og midi-signal-billede-slides der med hjælp fra field rec.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Elektronisk pop


2.600 DKK

Artist CV

Aya Vedige

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Performance
Hvidpilen festival

overrasker med lige-ud-af-posen-pop

AYA VEDIGE eller "AV" træder ud af den traditionelle scene og kickstarter samtaler om tabu-emner. Med jysk ironi, det danske sprog som omdrejningspunkt og et poppet glimt i øjet, bliver musikken et selvportræt af situationer i hverdagsrum, vi kender.

Om artisten

Kære interesserede i AYA VEDIGE, velkommen!

Projektet:
AYA VEDIGE appellerer til et publikum der interesserer sig for nutidig kunst, der omhandler personlige narrativer og udforsker sociale såvel som politiske problematikker. Værkerne appellerer til følelserne og vil også appellere til et publikum der sætter pris på kunst der udfordrer de konventionelle, kunstneriske traditioner indenfor popmusik og den klassiske 'square scene' optræden

Pressetekst:
AYA VEDIGE komponerer samtidskunstneriske værker, der overrasker lytteren med lige-ud-af-posen-pop, træder ud af den traditionelle scene og kickstarter samtaler om tabu-emner. AYA VEDIGE inviterer sig selv 'helt sola' ud på street food, hun tager på strandtur i hyggelige omgivelser med dårlig partnerkommunikation og hun har en bolleven i soveværelset, der ikke rigtig virker. Med jysk ironi, det danske sprog som omdrejningspunkt og et poppet glimt i øjet, bliver musikken et selvportræt af situationer i hverdagsrum, vi kender

Performance: I projektet AYA VEDIGE spilles der med laptop-setup, vokal pedaler, selvprogrammeret lysshow og midi-signal-billede-slides der med hjælp fra field recordings hjælper med at zoom’e helt tæt på, hvilket ‘rum’ der lige nu tages udgangspunkt i; fx badeværelset. Scenen deles også ind i forskellige 'performance-rum', så hvert værk adskiller sig ved at have egen 'kulisse'.
Herudover foregår der små talks om mentale udfordringer mellem værkerne; fx om, hvor grænseoverskridende det kan være at gå ud alene og spise (eller i biografen etc.), men at "det kan jeg godt klare” (citat “Street food”), og om at tage sexede selfies der omtrent giver samme følelse, som at tisse i bukserne ("Duggen falder")

Motivation:
Som subjekt i projektet er hun selvkritisk, perfektionistisk og andet godt i den mentale ’slikpose’. Det er, hvad der driver projektet til at dele ud af taburiserede hverdagssituationer, som man selv kan mærke nu eller har prøvet at mærke før. Budskabet er at anerkende sine fejl og mangler og turde snakke om dem. Man er den man er.