Astrid Olina

 • Folk
 • Gospel
 • Jazz
 • Pop
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Sigøjnersange med fortællinger
 • Solo (60 min)
  Meditativ musik
 • Solo (60 min)
  Originale popsange
 • Duo (60 min)
  Norvig & Holm


2.500 DKK

Artist CV

Astrid Olina

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Vaporizing in the sun (fra En Skjult Verden)
White Kingdom
Krossanka

Video

1/6

Om artisten

Min store passion er at skabe musik og historier. Min performance kan kaldes for en art musikalsk storytelling, for de to ting går næsten altid hånd i hånd, når jeg optræder. Det er altid stort at dele musikken og historierne med andre.

Jeg er sangskriver/komponist, sanger, pianist og digter. Jeg har skrevet sange i en del år efterhånden. Men det er nok først i de seneste år, at jeg er begyndt at finde ind i det musikalske univers, hvor jeg kan lide at være. Jeg elsker historier, eventyr og magi og kan godt lide at flette det ind i musikken. Derfor kommer jeg også let til at skrive lange numre med flere dele i, fordi musikken kommer til at udspille sig som en historie i flere kapitler.
Jeg er inspireret af meget forskelligt musik, blandt andet den gamle symfoniske rock, folkemusik i forskellige afskygninger, ekspressive sangere og meget andet. Genren er en blanding af flere forskellige stilarter, ofte med et glimt af folkemusik indover. Men lyt til det musik, jeg lægger ud og døm selv. Det er altid interessant for mig at høre, hvad andre tænker, fx om genren eller andet i musikken.
Det er mit mål på sigt at implementere teaterelementer/billeder og historiefortælling i min optræden. Jeg synes, det er utroligt spændende at koble de forskellige verdener sammen. Lige nu kan jeg tilbyde koncerter som solist. Eller koncerter i samspil med andre musikere. Det kan være en blid, måske endda, meditativ forestilling. Det kan også være en mere dramatisk koncert, hvor bølgerne går højt og vi når ud i ekstremerne. Det kan gå i mange retninger. Men jeg kan godt love, at der altid vil være nogle historier indblandet, på den ene eller anden måde. Om musikken så er til den poppede side, eller det er folkemusik, rock eller andet.