Askestorm

  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

Askestorm
Askestorm er barndomsvennerne Asger og Storm som synger og spiller trommer. Med sig i bandet har de en bassist og en guitarist.
Askestorm
Askestorm er barndomsvennerne Asger og Storm som synger og spiller trommer. Med sig i bandet har de en bassist og en guitarist.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (15 min)
    Askestorm


4.500 DKK

Ung pop/rock fra Vesterbro

Askestorm er barndomsvennerne Asger og Storm - de har spillet og skrevet musik sammen siden de var 11 år gamle. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby er med til at præge Askestorm. De kombinerer elementer af pop og klassisk rock og skaber i samspil med deres ærlige tekster.

Om artisten

Askestorm er barndomsvennerne Asger og Storm - de har spillet og skrevet musik sammen siden de var 11 år gamle. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby er med til at præge Askestorm.

Askestorm er barndomsvennerne Asger Falkesgaard- Ohlsen og Storm Trolle Trier som har spillet og skrevet musik sammen siden de var børn. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby er med til at præge drengens univers og de tager især inspiration fra deres omgivelser. Deres omgivelser skaber rum til kærlighed, hverdag, kreativ udfoldelse og dermed i sidste ende musikken.

Askestorm kombinerer elementer af pop, Singer/songwriter og klassisk rock og skaber dermed en lyd som minder om Ulige Numre og Undertekst. I sammenspil med deres ærlige og livsbekræftende tekster på både dansk og engelsk skaber det et bemærkelsesværdigt hitpotentiale. Deres ærlighed kommer især til udtryk gennem deres nærværende performances - og på trods af deres unge aldre har de spillet en del koncerter i og omkring København blandt andet Skråen, uKirke og Richters og i foråret var de på tour med 10 stop rundt på Sjælland - blandt andet Pumpehuset, Rust, Elværket og Gimle.

I januar udgav de singlen, Linje C, som er en tur gennem Københavns gader. En fortælling om at ligge på bunden og acceptere den situation man står i, en fortælling om den til tider splittede ungdomstilværelse - for når S-togets Linje C endelig når frem, bør man så overhovedet stå på? Og seneste single ‘Streets Of Berlin’ udkom i april. I skrivende stund arbejder de på deres performance og udgivelsen af deres debut EP. De samarbejder med Dinkum Studio og navnløs management.