Aro

  • Hip hop

Produkter

Solo

GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)


4.500 DKK

Artist CV

Aro

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

ÅRHUS’ NYE HÅB FRA BETON BLOKKEN ARO...

...ER KLAR PÅ AT KOMME “AFSTED” MED SIN NYE SINGLE “GØRE DET JEG GØRE LIGESOM INGEN, FOR DER INGEN DER KAN GØRE DET LIGESOM MIG...”

Om artisten

20-årig talentfulde ARO med palæstinensiske og marrokanske rødder, er vokset op i Gellerup Parkens beton blokke og har formået at skille sig ud af mængden.

I en tid hvor de fleste unge danske rappere fra Århus vest området har valgt at lave “gang” musik og ride på den bølge, har Aro valgt at gå imod strømmen og satse på R&B genren. Aro levere fede melodier, fængende hooks, og en stærk vokal samt dans i sin performance.
Aro er vores danske Chris Brown, og det er kun et spørgsmål om tid, før det stikker Afsted.

“Man kan tydeligt høre stilen er anderledes på det her track. For mig er det vigtigt, at lave noget der skiller sig ud, ligesom mig selv.” Citat af Aro.

“Afsted” er en festlig, good vibes track der reflektere en dag i Aro’s liv som handler om at leve I nuet. Det er Aro’s første udgivelse via et major label efter han gik viral på Tik Tok og lå som nummer fem på charten ”Viral 50” med sangen “Vidunderlig” som er et dansk remake af Lil Tjay’s “Sex sounds”.