Antiplanet

 • Elektronisk
 • Indie
 • Rock

Andreas Martin Mørch

Vokal

Rune R. B. Eskildsen

Trommer

Produkter

Band

ANTIPLANET MED LIVE BAND
Koncerten bliver spillet med live trommer og elguitar for en oplevelse der kommer helt ud over kanten!
ANTIPLANET MED LIVE BAND
Koncerten bliver spillet med live trommer og elguitar for en oplevelse der kommer helt ud over kanten!
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Band (30 min)
  ONLINE KONCERT
 • Band (30 min)
  ANTIPLANET MED LIVE BAND
 • Band (45 min)
  ONLINE KONCERT


2.500 DKK

Artist CV

Antiplanet

Uncover
Bookinger

4

mic

Er blevet booket
4 gange

Uncover
Anbefalinger

1

star

Har fået 1 anbefaling

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Vores Facebook
Vi promoverer jer på Instagram!
LYT TIL VORES SINGLE: Note To Self
LYT TIL VORES SINGLE: Slår Du Fra

Udtalelser og anbefalinger

"Antiplanet surfer på den elektroniske rock-bølge [..] Førstesinglen hedder “Førstevælger”, og har hårdtslående elektroniske led, og eksperimenterende lyrik sunget af Mørchs særlige vokal." - Bands of Tomorrow "Antiplanet leverede en nærværende og energisk koncert" - Odder Kommune

Video

1/2

Om artisten

Antiplanet er et alternativt hybridrockband med rødder i Vendsyssel. Med en intens energi og nerve, leverer Antiplanet musik, der bærer både elementer fra elektronisk indiepop og progrock, med danske tekster om at finde mening i det moderne liv.

- MUSIKKEN -
Antiplanet spiller alternativt hybridrock med elementer af både elektronisk indiepop og eksperimenterende progrock. Drevet af Runes insisterende og til tider ekstravagante trommer, der står i kontrast til Andreas’ mere luftige og svævende vokal, byder Antiplanet’s lydunivers på et virvar af modspil i genrer og følelser, der ofte afspejles i en vekslen mellem dybfølte strofer og fyldige crescendoer og klimaks.

Der kan trækkes paralleller til den bombastiske side af f.eks. Muse, Editors og Nephew, men til tider også med en inderlighed som mere læner sig opad kunstnere som Sigur Rós og Radiohead.

- HISTORIEN BAG -
Antiplanet er et projekt skabt af Andreas Martin Mørch og Rune R. B. Eskildsen. Andreas og Rune er begge fra hjertet af Vendsyssel, hvor der ikke er meget at klage over. I en livsstil, der for det meste er så pæn og idyllisk, at det kunne virke helt overfladisk, kommer man nemt til at savne spænding; en mærkværdig længsel efter smerte og kaos. Og hvis man ikke kan finde det i sin dagligdag, så må man jo finde det i musikken, der er fyldt med intense crescendoer og lydmure af kolde, nordiske synths. Teksterne er også vædet af længselsfulde og smertende - til tider endda postapokalyptiske - emner; en stærk kontrast til den rolige og trygge hverdag, som både Andreas og Rune voksede op i.

Antiplanet udforsker den bizarre trang til at lide - som kan opstå når man dagligt hører om at verden er på vej mod afgrunden, mens man lever sin dagligdag i velstand og idyl.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Odder Kommune
16 / 09 / 2019

Musik på Torvet

Antiplanet leverede en nærværende og energisk koncert. I er gode til at snakke med publikum :-) Arrangøren siger mange tak for jeres engagement i det sted, I kommer til - tak for idéer til byudviklingen :-)
Tak for ordene og for et hyggeligt arrangement. Vi håber på at komme tilbage en dag!