Amea - julemusik

  • Amr. juleklassikere
  • Julehits

Emma Amalie Jensen

Vokal

Produkter

Solo

Diva-jul med Amea
Solo performance fra Amea med live vokal til tracks.
Diva-jul med Amea
Solo performance fra Amea med live vokal til tracks.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Diva-jul med Amea


3.000 DKK

Julemusik med diva-energi og glamour

Amea byder dig velkommen i et univers af glimmer og farver, når hun giver sin fortolkning af nogle af tidens største julenumre fra popdivaer som Mariah Carey, Ariana Grande og Kelly Clarkson.

Video

1/2

Om artisten

Amea er det flabede modsvar til stemmen i dit hoved, som af og til kommer snigende og får dig til at tvivle på dit værd. Med selvtillid og et skarpt udtryk er hun heldigvis svær at ignorere.

Op af asken fra teenageårenes magtesløshed trådte Emma Amalie Jensen frem som en fugl føniks - en forvandlet kvinde med selvtillid og ambitioner. Dét er Amea. Hun har lært at tæmme flammerne under hende og bruge dem til sin opstigning. Det kommer til udtryk i hendes hårdtslående glam-pop, hendes pirrende tekster og med en stemme, der er lige så lækkert klingende og sprudlende som hendes pompøse udtryk.

Ameas udfordrende pop-sound dufter derfor ikke udelukkende af Britney Spears- parfumen fra hendes teenageværelse, den omfatter også en sassy aggression med tydelige referencer til navne som Avril Lavigne og Paramore samt et forførende og empowering touch, der vidner om 00’er R'n'B og en ung kvindes møde med sig selv.

Amea er lyden og synet af en ung kvinde, der ikke er bleg for at vade hen over skæve blikke iført høje hæle og blinkende smykker, hvis det betyder, at hun når sine mål og står fast ved sig selv.

“Som teenager spejlede jeg mig selv i andre kvinder, specielt artister fra USA. Men dengang begik jeg fejlen at sammenligne mig med dem i stedet for at blive inspireret. Ikke kun med uopnåelige artister, men også med alle pigerne omkring mig, og det endte selvfølgelig med, at jeg havde det enormt svært med mig selv.
Jeg spejler mig stadig i et utal af seje, hårdtarbejdende og talentfulde kvinder, men forskellen er, at jeg nu har forstået, at det ikke handler om at være bedre end andre. Det handler om at være den bedste udgave af sig selv” — udtaler Amea.

Amea har formået at trække stilethælene op af den jyske muld og bevæger sig nu gennem det danske land med ambitionen om at nå langt ud over landegrænsen med sin internationale sound og glamourøse visuelle identitet.

Hun rejser derfor med DPA til Los Angeles i foråret 2022 for at skrive ny musik og med ambitionen om at efterleve forventningerne som Gaffa allerede i 2020 fremsatte; nemlig at Amea er et af de nye danske håb med stort internationalt potentiale, som man bør holde skarpt øje med.

Bandmedlemmer