Alexander og Mathilde

 • Folk
 • Indie
 • Pop
 • Singer/songwriter

Alexander Klinke

Guitar

Mathilde Koed

Vokal

Produkter

Duo

Originalmusik + covers
60 min original musik og cover numre vi sammen vælger nøje ud til dit arrengement
Originalmusik + covers
60 min original musik og cover numre vi sammen vælger nøje ud til dit arrengement
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Duo (30 min)
  Original + covers
 • Duo (30 min)
  Originalmusik
 • Duo (30 min)
  Covermusik
 • Duo (60 min)
  Originalmusik + covers


2.500 DKK

VI HAR NOGET PÅ HJERTE, OG HÅBER AT DU VIL LYTTE

Vil du nyde live musik med massere af følelser og meninger bag teksterne? Vil du kunne slappe af til en beroligende stemme og fantastisk fingerspil? Vil du have musik i op til 60 minutter, både covers og originale sangtekster?

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
08 / 06 / 2024 Horsens Duo Horsens Holder 2024 v/UNCOVER ApS

Om artisten

Alexander og Mathilde mødte hinanden i 2022, hvor de skulle spille i Haderslevs gågader, og efterfølgende til et arrengement i Cityforeningen sammen. Med Mathildes vokal og Alexanders fingerspil, blev de hurtigt et godt match.

Mathilde har sunget fra hun var helt lille, og har altid elsket musikkens verden. Hun begyndte, efter en praktik hos Uncover, at synge mere åbent, og har siden da optrådt til havefestivaller, i gågader og til arrangementer hvor hun er blevet booket ind. Mathilde er singer/songwriter samt vokal.

Alexanders fingerspil begyndte som helt ung da han fik det lært af et familiemedlem. Han har spillet forkellige koncerter og komponeret musik i hans år som musiker. Alexander er guitarist samt singer/songwriter.

Tisammen udgør de en afslappet men enormt musikalsk duo, og de spiller både covers samt originale sangtekster. De har sammen spillet i haderslevs gågader, og til arrangementer i haderslev.

Deres sange er blide, en anelse melankolske, akustiske, og forbinder på en sigende måde fortidige og nutidige musiktraditioner, i avanceret og medrivende fingerspil med inspiration fra blandt andet Jake Bugg, Gregory Alan Isakov, The Tallest Man On Earth, og Tina Dickow.Bandmedlemmer