Aland Z

  • Elektronisk
  • Pop
  • Rock

Produkter

Solo

Aland Z
Hør Aland Z spille sine selvskrevne sange, hvor han giver den max gas med sine dramatiske vokaler og dance moves.
Aland Z
Hør Aland Z spille sine selvskrevne sange, hvor han giver den max gas med sine dramatiske vokaler og dance moves.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Aland Z


3.000 DKK

Artist CV

Aland Z

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Optræden af unreleased EP
Lyt til Aland Z på Spotify
Se Aland Z på YouTube

Om artisten

Aland Z er en 22-årig pop-sanger fra Fredericia med kurdisk baggrund. Gennem hans sange fortæller han om den ensomhed, eksklusion og den hårde vej han har taget for at føle han kunne få lov til at være ham selv.

Hans kurdiske baggrund spiller en stor rolle i hans historie, og har en enorm relevans i en tid hvor mellemøstlige navne kun er repræsenteret i en snæver niche af stereotypt hiphop og club musik. Aland Zs historie om diskrimination og frygten for ikke at passe ind skal fortælles og bruges som en styrke til at være en unik pop-artist med budskaber, der kommer fra en virkelighed. I sig selv vil kunstnernavnet Aland Z skille sig ud på enhver given dansk radiostation, så snart man hører de sårbare fortællinger, og moderne pop-sange der bærer navnet som etikette. Aland Z håber, udover at skrive en masse sange som folk kan knytte sig til og holde af, på at rykke nogle grænser for hvem der kan være dansk pop-artist, og på at kunne rykke på de stereotype forestillinger om en ung mand med mellemøstlig baggrund. Aland Z vil gerne stå ud som en ærlig og autentisk artist, der tør at vise sig selv som et menneske med både ned- og opture. Han vil sætte fokus på, at man ikke skal definere eller sætte mennesker i bås, som musik, hudfarve, ophav, tøjstil etc. For Aland Z er en af de vigtigste karrieremæssige målsætninger ved at udgive musik at få muligheden for at agere som live-artist. Derfor har Aland Z også ambitioner om at basere en stor del af sit musikalske virke på livemusik, da han er en stærk sanger og performer.
Aland Z stræber desuden også efter at få sin musik ud på det internationale marked, da han har en drøm og ambitioner om at få sit budskab ud til det største mulige publikum.

Aland Zs musik kan primært beskrives som pop, med elementer fra alternativ pop, alternativ rock og funk. Han bruger derudover elementer fra 80’er og 90’er i sin musik, ved brug af gatede trommer, overdrive guitar, meget flydende melodier og brug af store korarrangementer. Hans musik kan også kendetegnes ved en melankolsk lyd og mørke lyrik, ved at have taget inspiration fra artister som The Weeknd, Michael Jackson, Lana Del Rey, og Lorde.