Adjø

  • Jazz

Produkter

Kvartet

Adjø
Mød trompet, saxofon, kontrabas & trommer, i det åbne legende kvartetformat uden akkorder. Adjø spiller numre komponeret af bandets trompetist Ida.
Adjø
Mød trompet, saxofon, kontrabas & trommer, i det åbne legende kvartetformat uden akkorder. Adjø spiller numre komponeret af bandets trompetist Ida.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Kvartet (75 min)
    Adjø


9.300 DKK

Adjø

Video

Om artisten

Adjø er en kvartet, bestående af 4 unge rytmisk musikstuderende fra Konservatoriet i Odense. Med et line-up der lyder på; trompet, saxofon, kontrabas og trommer, bliver der leget, udforsket og eksperimenteret med det anderledes kvartetformat.

Adjø præsentere udelukkende originale kompositioner, skrevet af kvartettens trompetist, Ida.
Kompositionerne byder på en stærk kompromisløs moderne lyd. Musikken er skrevet med fokus på at ensemblet fremstår som en helhed, men at alle fire musikere får plads til at udfolde sine fulde kreative evner. Når den akkordløse kvartet spiller, byder det bl.a. på stramme samtaler mellem kvartettens medlemmer, i form af velkomponerede stykker. Også et mere åbent musikalsk avantgarde sprog, med plads til at fange øjeblikket med f.eks. solostykker og gruppeimprovisation er en stor del af musikken. En skandinavisk stilistik og stemning er gennemgående for den ellers komplekse moderne jazz.
Kompositionerne karakteriseres af stærke tuttipassager, spændende harmonier, udtryksfulde melodier og fokus på anderledes former. Melodierne bevæger sig fra at være iørefaldende melodiske, til en figur der bevæger sig og ender ud i improvisation og er klar til at blive udforsket.