Ace Rosewall

  • Folk
  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter

Asger Hedegård

Vokal

Produkter

Solo

Straight from London
Klassisk solokoncert med højt humør og anekdoter fra livet som musiker i London. Inkl. transport.
Straight from London
Klassisk solokoncert med højt humør og anekdoter fra livet som musiker i London. Inkl. transport.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Straight from London


2.000 DKK

Artist CV

Ace Rosewall

Uncover
Bookinger

14

mic

Er blevet booket
14 gange

Uncover
Anbefalinger

5

star

Har fået 5 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube
Vordingborg & Odense

Singer/songwriter med rødder i London!

Ace Rosewall er en dansk født singer/songwriter bosat i London, der med sine ørehængende melodier og følsomme tekster går lige i hjertet på fans af Ed Sheeran, Shawn Mendes og lignende kunstnere. Ace rejser ofte frem og tilbage mellem England og Danmark for at indspille og optræde.

Video

1/3

Om artisten

"Fra hjemløs i Londons gader til showcases og indspilninger i legendariske studier."

Den unge danske singer/songwriter Ace Rosewall tog i 2017 sin guitar under armen og hoppede på et fly til London. Gymnasiet var endelig overstået, og så var det ellers bare med at komme til England og forfølge han drøm.

Med indflydelse fra artister som Ed Sheeran og Lewis Capaldi var det lige til, at Ace skulle til London. Hans musikalske stil passer nemlig ’spot on’ med den singer/songwriter genre, der har sit udspring i den britiske storby, og ambitionerne er store for den unge dansker.

Livet i London kom dog ikke uden udfordringer for Ace, der trods flere perioder med hjemløshed og tonsvis af ubetalte spillejobs holdt hovedet højt. Utallige aftener til open mics på byens pubs og på gadehjørnet i Covent Garden ledte til showcases på flere ikoniske spillesteder som Notting Hill Arts Club, Camden Market og Sofar Sounds. Nu, 250+ koncerter senere og med Abbey Road Songwriting Masterclass i ryggen har Ace vist sit værd som et vigtigt navn på Londons undergrundsmusikscene.

Herhjemme har han været anbefalet af Karrierekanonen og fået airplay på både P4, P5 og P6. I London blev han featured på musikmediet DiscoverNÜ og tilføjet til Apple Music’s ”New Music Daily”. Desuden sendte det danske pladeselskab, Target Records, ham i det legendariske Medley Studios (Prince, Lukas Graham, Justin Bieber) for at arbejde på en EP.

Senest har Ace sammen med Polo Club udgivet singlen ”We’ll Be Cool”, der er et produkt af corona-nedlukningen i sommers. Sangen blev udgivet på Universal- og Fantastic Records og fik rosende ord fra flere ledende EDM musikblogs. Der er mere musik på vej fra Ace Rosewall i 2021 – bl.a. endnu en single med Polo Club.


”Hvis du er vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!”
– Karrierekanonen

”The London-based Danish singer-songwriter has unleashed a slick pop cut infused with indie vibes throughout. […] sounds ready-made for radio with it’s mainstream appeal and it’s simplicity which allows Ace Rosewall’s voice and lyrics to shine.”
– DiscoverNÜ (UK)

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Poul Jensen
16 / 05 / 2022

Konfirmation

Vi bookede Ace som overraskelse til en særdeles musik glad konfirmand. Han leverede i den grad en kanon oplevelse. Han fik med god humor gæsterne til både at grine og synge med. Ace har et fremragende eget materiale og gør det også super godt på covernumre. Han har sin helt egen "lyd", med både kant og nerve i stemmen og veksler med lethed fra de høje toner og over i en mere rusten og rå stemme.
Haderslev Butikker
10 / 08 / 2020

Lørdags hygge i byen

Det var rigtig hyggeligt da Ace Rosewall spillede i byen på 3 spot steder rundt i byen. Var meget fleksibel - en dygtig musiker som vi varmt kan anbefale
Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Det var en fantastisk oplevelse med Ace Rosewall. Han kom, var sød og smilende og interagerede godt med alle gæsterne.
Han skabte højt humør og god stemning blandt gæsterne og så synger han jo fantastisk.

Vi kan bestemt anbefale Ace og takker for en fantastisk oplevelse.
Sillebroen Shopping
06 / 07 / 2020

Koncert på Sillebroen Shopping

Kære Ace
Tak for en super hyggeligt lørdagskoncert på Sillebroen Shopping - du gav vores besøgende max musikglæde på en sommerdag.

MVH Centeradministrationen
Grindsted Handelsstandsforening
16 / 06 / 2020

Open By Night

Ace spillede til et Open By Night arrangement i Grindsted. Han gjorde det utrolig godt. Trods dårlig vejr holdte han humøret oppe. En del trodsede regnen og stoppede og lyttede. Flere har efterfølgende rost ham.