Lukas Eagleroad Music

 • Funk
 • Pop
 • Rock
 • Singer/songwriter
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (45 min)
  Original musik med mig og min guitar.
 • Solo (90 min)
  Originalt & Cover
 • Solo (90 min)
  Originalt musik


2.000 DKK

Artist CV

Lukas Eagleroad Music

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Dette er min Facebook Site. Endelig smid et like
Dette er min Instagram Profil. Smid endelig et Like
Lidt ( Demoer ) på Soundcloud.

Video

1/4

Om artisten

Lukas Eagleroad er en singer-songwriter med en masse skønne sange på menuen, er du til akustisk rock, pop, ambient, singer-songwriting eller lidt funky vibes, så kan vi garantere, at denne kunstner ikke vil skuffe dig.

Lukas Eagleroad kommer fra Østjylland, Skanderborg, og har altid elsket at komponere og kreere sange. Hans tekster er mest baseret på livsfilosofi og kærlighed. Alt fra uptempo til rolige sange, kommer vi igennem et bredt spektrum af vilde musikalske indtryk. Han har spillet i mange forskellige venues som guitarist, pianist og artist, såsom Radar/VoxHall/Musikhuset Aarhus/Casa V58/Domen Aarhus/Gimle/Amfiscenen Aarhus/Huset Kbh/Walthers Musikcafe/Rådhuspladsen i KBH/ Ungdomskulturhuset Aarhus samt flere, og været på 3 internationale rejser i Polen, England & Østrig. og har nu taget det næste skridt i hans karriere som solo artist hvor han har skabt sig et repetoir på de små scener.
Hans mission er at ramme et bredt publikum i folkets hjerter med hans lyrik, melodier, skabe refleksion, og at få sig etableret i branchen som en anerkendt kunstner, det tør siges at han drømmer stort omkring hans projekt.
Lukas Eagleroad startede med at spille musik i en ung alder, hvor han meget hurtigt fandt ud af at dette var hans drøm, og lige siden den dag har han stræbt og udviklet sig til at blive en veluddannet kunstner og artist. At kunne udtrykke sig igennem melodier, poesi og at skabe værker, der resonerer gennem mennesker, er det “Lukas Eagleroad Music” handler om.